Αρικλί: Προαναγγέλλει «Ψήφισμα» στη «βουλή» για λύση «δύο κρατών»

Αρικλί: Προαναγγέλλει «Ψήφισμα» στη «βουλή» για λύση «δύο κρατών»

Η «βουλή» ενδέχεται να εγκρίνει «ψήφισμα» για την κατοχύρωση της λύσης «δύο κρατών», σύμφωνα με δημοσίευμα της «Κίπρις Ποστασί». 

Ο πρόεδρος του Κόμματος Αναγέννησης (ΚΑ) και «υπουργός δημοσίων έργων και μεταφορών», Ερχάν Αρικλί ανακοίνωσε την προετοιμασία ενός τέτοιου ψηφίσματος κατά τη διάρκεια συνάντησης με το «ίδρυμα εθνικού αγώνα».

Ο κ. Αρικλί δήλωσε ότι είναι σημαντικό να γίνει ένα βήμα προς την κατεύθυνση της λύσης των «δύο κρατών», στην 50ή επέτειο της τουρκικής εισβολής και είπε ότι η «κυβέρνηση» θα προβεί σε ενέργειες για το θέμα αυτό.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: «Κλείδωσε» η νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν

Κυπριακό: «Κλείδωσε» η νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν

Την Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου, στις 11:00 θα συναντηθεί με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, σύμφωνα με γραπτή δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE