Αρικλί: Προαναγγέλλει «Ψήφισμα» στη «βουλή» για λύση «δύο κρατών»

Αρικλί: Προαναγγέλλει «Ψήφισμα» στη «βουλή» για λύση «δύο κρατών»

Η «βουλή» ενδέχεται να εγκρίνει «ψήφισμα» για την κατοχύρωση της λύσης «δύο κρατών», σύμφωνα με δημοσίευμα της «Κίπρις Ποστασί». 

Ο πρόεδρος του Κόμματος Αναγέννησης (ΚΑ) και «υπουργός δημοσίων έργων και μεταφορών», Ερχάν Αρικλί ανακοίνωσε την προετοιμασία ενός τέτοιου ψηφίσματος κατά τη διάρκεια συνάντησης με το «ίδρυμα εθνικού αγώνα».

Ο κ. Αρικλί δήλωσε ότι είναι σημαντικό να γίνει ένα βήμα προς την κατεύθυνση της λύσης των «δύο κρατών», στην 50ή επέτειο της τουρκικής εισβολής και είπε ότι η «κυβέρνηση» θα προβεί σε ενέργειες για το θέμα αυτό.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συγκρατημένα αισιόδοξος για τις συνομιλίες στο Κυπριακό ο ΠτΔ - Δέχθηκε τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο Αμμοχώστου στο Προεδρικό

Συγκρατημένα αισιόδοξος για τις συνομιλίες στο Κυπριακό ο ΠτΔ - Δέχθηκε τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο Αμμοχώστου στο Προεδρικό

Συγκρατημένη αισιοδοξία ότι θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό εξέφρασε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης σε συνάντηση του, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Δήμαρχο και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Αμμοχώστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE