ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ενώπιον του Υπουργικού η ανάπτυξη του λιμανιού της Λάρνακας

Ενώπιον του Υπουργικού η ανάπτυξη του λιμανιού της Λάρνακας

Το θέμα της ανάπτυξης του λιμανιού της Λάρνακας θα απασχολήσει, μεταξύ άλλων, τη σημερινή συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου που θα γίνει υπό την προεδρία του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Σε δηλώσεις του, χθες, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης είπε ότι «η ανάπτυξη του λιμανιού Λάρνακας θα γίνει κανονικά».

«Προχωρούμε αμέσως με αυτό που πρέπει να γίνει, θα βγούμε σε προσφορές, θα βρούμε μία εταιρεία, η οποία μπορεί πραγματικά να ανταποκριθεί, το οφείλουμε στη Λάρνακα, το οφείλουμε στους πολίτες», πρόσθεσε.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε ακόμη ότι αυτά τα έργα, ειδικότερα στρατηγική σημασίας, «χρειάζεται να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και αυτοί που αναλαμβάνουν ευθύνες θα πρέπει να είναι σε θέση να ανταποκριθούν».

Αναφορικά με ανησυχία από πλευράς εργαζομένων και από τον Δήμο Λάρνακας, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης είπε «να μην υπάρχει καμία ανησυχία ειδικότερα για τους εργαζομένους».

Σημείωσε ότι η Κυβέρνηση είναι σε συνεχή επαφή με τον Δήμο Λάρνακας και ότι «δεν υπάρχουν οι οποιοδήποτε λόγοι για να υπάρχει ανησυχία», ειδικότερα για τους εργαζόμενους. 

Τον τερματισμό της σύμβασης, με την εταιρεία Kition Ocean Holdings Ltd, συνολικής αξίας €1,2 δισεκατομμυρίων, ανακοίνωσε την περασμένη Δευτέρα ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων Αλέξης Βαφεάδης, λέγοντας πως η απόφαση αυτή ουσιαστικά λήφθηκε μετά από διαβουλεύσεις με την Νομική Υπηρεσία.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Ανατράπηκε μικρή βάρκα με δύο άτομα - Σε εφαρμογή το «ΝΕΑΡΧΟΣ»

• Καλλίγραμμο μοντέλο έζησε τη φρίκη στα χέρια διεστραμμένου οδοντιάτρου - Τη νάρκωσε και τη βίασε

• Σε κρίσιμη κατάσταση 89χρονος - Παρασύρθηκε απο αυτοκίνητο ενώ διασταύρωνε

• Έξι συλλήψεις μετά την καταγγελία βιασμού του 5χρονου στην Αλεξανδρούπολη - Δύο συνομήλικοί του φέρονται να ασέλγησαν στο παιδί

• Απόδραση «κομμωτή»: Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα



Κυπριακό και Μέση Ανατολή στο επίκεντρο συνάντησης ΠτΔ με Μόνιμους Αντιπροσώπους ΣΑ

Κυπριακό και Μέση Ανατολή στο επίκεντρο συνάντησης ΠτΔ με Μόνιμους Αντιπροσώπους ΣΑ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης παρέθεσε σήμερα, 27 Σεπτεμβρίου, γεύμα προς τους Μόνιμους Αντιπροσώπους των πέντε Μονίμων Μελών του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top