ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Τροχαίο στη Λάρνακα: Διασωληνωμένος ο 30χρονος μοτοσικλετιστής - Χτύπησε στο πίσω μέρος φορτηγού

Τροχαίο στη Λάρνακα: Διασωληνωμένος ο 30χρονος μοτοσικλετιστής - Χτύπησε στο πίσω μέρος φορτηγού

Eξαιρετικά κρίσιμη είναι η κατάσταση του 30χρονου μοτοσικλετιστή, ο οποίος τραυματίστηκε το πρωί της Τετάρτης (29/5) σε τροχαίο μετά τον κυκλικό κόμβο του Καλού χωριού Λάρνακας.


Σε οδική σύγκρουση που συνέβη γύρω στις 10 το πρωί σήμερα στα φώτα τροχαίας Χαρίλαου Τρικούπη στη Λάρνακα, τραυματίστηκε κρίσιμα 30χρονος μοτοσικλετιστής, κάτοικος της επαρχίας Λάρνακας.

Συγκεκριμένα, φορτηγό όχημα που οδηγούσε κάτοικος της επαρχίας Λάρνακας στο δρόμο από κυκλικό κόμβο Καλού Χωριού προς Λάρνακα, φθάνοντας στα φώτα Τροχαίας με την οδό Χαρίλαου Τρικούπη, φέρεται να εκδήλωσε την πρόθεση του να εισέλθει δεξιά στην προαναφερόμενη πάροδο.

Κατά τη στιγμή που ο οδηγός του φορτηγού ξεκίνησε να εκδηλώνει την πρόθεση του και να στρίβει προς την πάροδο, μοτοσικλέτα που οδηγούσε 30χρονος κάτοικος της επαρχίας Λάρνακας, ο οποίος κινείτο από Λάρνακα προς τον κυκλικό κόμβο Καλού Χωριού, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, προσέκρουσε στο πίσω αριστερά πλευρό του φορτηγού.

Ο μοτοσικλετιστής τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένος. Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, η κατάσταση του θεωρείται εξαιρετικά κρίσιμη.

Η Τροχαία Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top