ΕΛΛΑΔΑ

«Δύο ώρες μετά την επέμβαση έφυγε, της το παρουσίασαν σαν κάτι ανώδυνο» - Τι αποκαλύπτει ο σύζυγος της 57χρονης κομμώτριας

«Δύο ώρες μετά την επέμβαση έφυγε, της το παρουσίασαν σαν κάτι ανώδυνο» - Τι αποκαλύπτει ο σύζυγος της 57χρονης κομμώτριας

«Έχουμε χάσει το έδαφος κάτω από τα πόδια μας. η Χαρά ήταν για το σπίτι μας όπως έλεγε η κόρη μου το χρυσό πάπλωμα που μας σκέπαζε όλους. Ακόμα δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει. Δεν θέλουμε να ζήσουμε με αυτό». Σπαρακτικά είναι τα λόγια του συζύγου της κομμώτριας που πέθανε ύστερα από επέμβαση ρουτίνας, τη λιποαναρρόφηση.

«Είναι πάρα πολλά τα ερωτήματα. Δεν ήρθε μία ασθένεια. Κάτι έγινε και ''έφυγε'' η Χαρά» συμπληρώνει μιλώντας στο Mega.

Η κομμώτρια ταξίδεψε στην Αθήνα για να κάνει λιποαναρρόφηση. Ο πλαστικός χειρουργός ήταν καθησυχαστικός. Την είχε διαβεβαιώσει πως δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας.

Ο σύζυγος της ιδιοκτήτριας της επιχείρησης ανέφερε: «Η Χαρά είχε βρει έναν πλαστικό χειρουργό ο οποίος έκανε αυτή τη μέθοδο, την λιποαναρρόφηση, πίσω από τον μηρό. Της το είχε παρουσιάσει σαν μία πολύ ανώδυνη επέμβαση, θα την έκανε το μεσημέρι και το απόγευμα θα γύριζε. Στη Χαρά δεν έγινε κανένας προεγχειρητικός και κανένας μεταεγχειρητικός έλεγχος. Απ’ ό,τι ακούσαμε μετά από τους γιατρούς η συγκεκριμένη επέμβαση δεν είναι τόσο ανώδυνη. Η Χαρά πήγε το μεσημέρι της Δευτέρας και μετά από 2 ώρες έφυγε».

Τελευταία φορά που μίλησε μαζί της στο τηλέφωνο ήταν μετά την επέμβαση. H 57χρονη είχε βγει από την ιδιωτική κλινική με ενοχλήσεις, όμως δεν ήθελε να ανησυχήσει την οικογένειά της.

«Δευτέρα πρωί το έκανε αυτό, μιλήσαμε το απόγευμα, μου λέει πονάω λίγο, θα κατέβω την Τρίτη να κάνω κάποιες αλλαγές. Πήγε 6:30-7 την Τρίτη, προσπάθησα να επικοινωνήσω, δεν μπορούσα και κάποια στιγμή με παίρνει ο γιος μου μου λέει έχουμε πρόβλημα έλα στο γενικό κρατικό. Έφτασα εκεί, ήταν πλέον η κατάσταση μη αναστρέψιμη. Μπήκα εκεί που την είχαν διασωληνωσει, μαζί της ήμουν 20 λεπτά μέχρι που ”έφυγε”», τα λόγια του συζύγου της συγκλονίζουν.

Από τότε το απόλυτο κενό. Κυριαρχεί ο θυμός. Τα γιατί που έχουν μείνει αναπάντητα.

«Δεν μπορώ να το περιγράψω. Δεν περιγράφεται. Δεν έχω λόγια. Μέχρι την Κυριακή το μεσημέρι γελούσαμε και ξαφνικά το μοιραίο. Μέσα σε 36-38 ώρες» προσθέτει.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Κλεόπας Κουλουμά στο Podcast του «Τ» - Δέκα χρόνια μετά την τραγωδία: «Προσποιούμουν τον νεκρό» - Το προφητικό όνειρο για το μακελειό

Ναυαγοσώστες: Αυτά είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν – Η λύση και η επαρχία στην «κορυφή»

Ιώσεις: Αυξήθηκαν τα περιστατικά ενώ τριπλασιάστηκαν τα κρούσματα κορωνοϊού - Ο λόγος και τι πρέπει να προσέξουμε

Τρομακτικές στιγμές για 69χρονο: Έχασε την ισορροπία του και κατέπεσε σε βράχια στο φαράγγι του Άβακα - Η κατάσταση υγείας του

Θανατηφόρο στη Λεμεσό: Η εφαρμογή στο κινητό της άτυχης 47χρονης οδήγησε τις Αρχές σε λανθασμένο σημείο

Απόστολος Λύτρας: Οι αναρτήσεις αγάπης για τη Σοφία Πολυζωγοπούλου πριν από τον άγριο ξυλοδαρμό



Αυτά είναι τα νέα στοιχεία που προέκυψαν εναντίον του Αρχιμανδρίτη Νεκτάριου - Διάλειμμα δύο ωρών στη διαδικασία

Αυτά είναι τα νέα στοιχεία που προέκυψαν εναντίον του Αρχιμανδρίτη Νεκτάριου - Διάλειμμα δύο ωρών στη διαδικασία

Διάλειμμα μέχρι τις 14:30 πήρε η διαδικασία για την ακρόαση του αιτήματος της Αστυνομίας για οκταήμερη προσωποκράτηση του εν αργία Αρχιμανδρίτη Νεκτάριου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top