ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Τυλίχθηκε στις φλόγες λυόμενο υποστατικό – Φωτιά και σε μπαλκόνι διαμερίσματος από κάρβουνα ναργιλέ

Τυλίχθηκε στις φλόγες λυόμενο υποστατικό – Φωτιά και σε μπαλκόνι διαμερίσματος από κάρβουνα ναργιλέ

Έτρεχε χθες Τετάρτη η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Στις 15:05 της Τετάρτης ανταποκρίθηκε σε σε λυόμενο υποστατικό το οποίο βρισκόταν στο Δήμο Αθηένου. Ανταποκρίθηκαμε με τρία πυροσβεστικά οχήματα από πυροσβεστικούς σταθμούς πόλης και Επαρχίας Λάρνακας.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς έγινε είσοδος από το προσωπικό μας με χρήση αναπνευστικών συσκευών και εγκαταστάσεων νερού.

Η πυρκαγιά επεκτάθηκε και σε γειτνιάζουσα βοηθητική κουζίνα καθώς και σε χώρο στάθμευσης. Τα εμπλεκόμενα στην πυρκαγιά υποστατικά υπέστησαν εκτεταμένες ζημιές.

Φαίνεται η πυρκαγιά εκ πρώτης όψεως να προκλήθηκε από σπινθήρα ηλεκτρικού εργαλείου που χρησιμοποιούσαν σε εξωτερικό χώρο.

Φωτιά από κάρβουνα ναργιλέ

Στις 17:08 ανταπόκριση πυρκαγιά σε περίκλειστη από αλουμίνιο και γυαλί βεράντα διαμερίσματος στον 3ο όροφο 6οροφής πολυκατοικίας στην Λεωφόρο Καλλιπόλεως Λευκωσία. Ανταποκριθήκαμε με τρία πυροσβεστικά οχήματα συμπεριλαμβανομένου και τηλεσκοπικού βραχιονοφόρου οχήματος.

Από την πυρκαγιά εκτεταμένες ζημιές στην βεράντα και ο εξοπλισμός της. Δεν υπήρχαν ένοικοι εντός. Φαίνεται από την προκαταρκτική διερεύνηση η πυρκαγιά να προκλήθηκε από κάρβουνα ναργιλέ που βρέθηκαν σε πλαστικό χορτοτάπητα και ρουχισμό.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top