ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δικηγόρος Μοναχών: «Προέκυψαν στοιχεία που βεβαιώνουν την εξασφάλιση της πολεοδομικής άδειας και τον σκοπό των χρημάτων»

Δικηγόρος Μοναχών: «Προέκυψαν στοιχεία που βεβαιώνουν την εξασφάλιση της πολεοδομικής άδειας και τον σκοπό των χρημάτων»

Στις 28 Ιουνίου και η ώρα 09:00 ορίστηκε η νέα δικάσιμος για τη Μονή Αββακούμ.

Σε δηλώσεις προέβη η δικηγόρος των μοναχών Ανδριάνα Κλαιδή  μετά το Δικαστήριο που πραγματοποιήθηκε σήμερα (30/05).

«Ζητήθηκε από τη Νομική Υπηρεσία χρόνος να καταθέσει ένσταση και δόθηκαν οδηγίες από το Δικαστήριο όπως η ένσταση καταχωρηθεί 5 μέρες πριν την Δικάσιμο που είναι στις 28 Ιουνίου», είπε συγκεκριμένα.

Ερωτηθείς για το μαρτυρικό υλικό που έχουν στην διάθεσή τους και θα καταθέσουν στην πορεία της υπόθεσης, η δικηγόρος σημείωσε ότι «μετά την καταχώρηση των ενστάσεων έχουμε επιφυλάξει το δικαίωμα μας να καταχωρήσουμε ένορκο δήλωση και έχουν εξασφαλιστεί επιπρόσθετες μαρτυρίες για αυτή την υπόθεση»

«Έχουν προκύψει κάποια στοιχεία που βεβαιώνουν την εξασφάλιση της πολεοδομικής άδειας για την ανέγερση του κτιρίου στον Λυθροδόντα και αρχιτεκτονικά σχέδια που επιβεβαιώνουν τον σκοπό που δόθηκαν τα λεφτά», κατέληξε.

Σημειώνεται πως τους τέσσερις μοναχούς συνόδευαν δωρητές της Μονής οι οποίοι δεν προέβησαν σε επίσημες δηλώσεις αλλά σύμφωνα με πληροφορίες το αίτημά τους είναι να τους επιστραφούν τα λεφτά καθώς το έργο της Μονής όπως φαίνεται δεν μπορεί να προχωρήσει.

Δείτε το απόσπασμα:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Εμφανίζεται» ξανά ο καιρός του καλοκαιριού και φέρνει 40άρια - Δείτε ζωντανά την εξέλιξή του

Δουλειά με το ζόρι στον καύσωνα: Πόσα εξώδικα εκδόθηκαν - Εργοτάξια τερμάτισαν την λειτουργία τους λόγω παραβάσεων

Ανάλυση: Σε νέα εποχή οι σχέσεις ΗΠΑ – Κύπρου – Διεθνολόγος εξηγεί στο «Τ» για την άρση της υποχρέωσης για έκδοση visas

Το ερωτηματολόγιο που αποκάλυψε ότι ο Λύτρας χτύπησε τη σύζυγό του

Πέρασαν χειροπέδες στη μητέρα 20χρονου καταζητούμενου για διάρρηξη και κλοπήΑνέλαβε καθήκοντα ο νέος Υφυπουργός - Πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης και παραλαβής του χαρτοφυλακίου

Ανέλαβε καθήκοντα ο νέος Υφυπουργός - Πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης και παραλαβής του χαρτοφυλακίου

Το χαρτοφυλάκιο μετανάστευσης και ασύλου παρέλαβε σήμερα, 19 Ιουνίου 2024, από τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Κωνσταντίνο Ιωάννου, ο Υφυπουργός Μετανάστευσης και Διεθνούς Προστασίας δρ Νικόλας Α. Ιωαννίδης, κατά τη διάρκεια ειδικής τελετής που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Εσωτερικών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top