ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Φέτος το καλοκαίρι κλείσε διακοπές στον Ανατολικό Πύργο της Μαρίνας Αγίας Νάπας

Φέτος το καλοκαίρι κλείσε διακοπές στον Ανατολικό Πύργο της Μαρίνας Αγίας Νάπας

Νέα υπηρεσία ενοικίασης διαμερισμάτων για βραχυπρόθεσμη ή μακροπρόθεσμη διαμονή

Η Μαρίνα Αγίας Νάπας, μία από τις αρτιότερες και πιο προηγμένες μεικτού τύπου αναπτύξεις στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, αποτελεί έναν ολοκληρωμένο προορισμό διαβίωσης, ψυχαγωγίας και yachting.

Τώρα, με τη διάθεση μια σειράς πολυτελών διαμερισμάτων του Ανατολικού Πύργου της προς βραχυπρόθεσμη ή μακροπρόθεσμη ενοικίαση, η Μαρίνα Αγίας Νάπας δίνει την ευκαιρία σε ντόπιους και επισκέπτες από το εξωτερικό να απολαύσουν μια αξέχαστη διαμονή, που φέρει όλα τα χαρακτηριστικά υψηλής ποιότητας που έχουν γίνει συνώνυμο της Μαρίνας.

 

Οι ένοικοι των διαμερισμάτων θα έχουν την ευκαιρία να διαμείνουν στον πρώτο περιστρεφόμενο πύργο (twisting) της Κύπρου, τον Ανατολικό Πύργο της Μαρίνας, ένα αρχιτεκτονικό κομψοτέχνημα που συγκαταλέγεται ανάμεσα σε 43 μόλις παρόμοια κτίσματα σε όλο τον πλανήτη. Τα διαθέσιμα διαμερίσματα είναι 1, 2 ή 3 υπνοδωματίων και επαναπροσδιορίζουν την έννοια της πολυτελούς διαμονής τόσο με τον σχεδιασμό και την επίπλωσή τους όσο και με τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που προσφέρουν.

 

Με ανεμπόδιστη θέα στις βραβευμένες με Γαλάζια Σημαία παραλίες και τη Μαρίνα, τα διαμερίσματα καλωσορίζουν τους επισκέπτες σε ένα περιβάλλον όπου η αισθητική και η κομψότητα συναντούν την χαλαρωτική επίδραση της διαμονής δίπλα στη θάλασσα. Συμβαδίζοντας πλήρως με τις σύγχρονες τάσεις της αρχιτεκτονικής, είναι σχεδιασμένα με σκοπό τη μέγιστη άνεση και λειτουργικότητα. Πλήρως επιπλωμένα  και εξοπλισμένα με ηλεκτρικές συσκευές τελευταίας τεχνολογίας, αποτελούν την ιδανική επιλογή για μια απαράμιλλη εμπειρία, όπου ακόμα και η παραμικρή λεπτομέρεια έχει επιλεγεί με προσοχή και φροντίδα.

Επιπλέον, οι υπηρεσίες που παρέχονται στους ενοίκους των διαμερισμάτων έρχονται να κάνουν ακόμα πιο ξεκούραστη και ξέγνοιαστη την εμπειρία αυτή. Μεταξύ άλλων οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν υποδοχή των ενοίκων, αποστολή επιβεβαιωτικού μηνύματος πριν την άφιξη, πρόσβαση στα διαμερίσματα χωρίς τη χρήση κλειδιών (keyless access), e-concierge καθώς και 24ωρη υπηρεσία ασφάλειας.

Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα παροχής πρωϊνού γεύματος, καθημερινή αλλαγή κλινοσκεπασμάτων και πετσετών καθώς και υπηρεσία καθαριότητας. Παρέχεται επίσης πρόσβαση σε ιδιωτικό χώρο στάθμευσης, σε όλους τους ιδιωτικούς χώρους του Ανατολικού Πύργου συμπεριλαμβανομένων της πισίνας (pool deck) και του γυμναστηρίου. Επιπρόσθετα, οι ένοικοι δύναται να επωφεληθούν ειδικών εκπτώσεων σε συνεργασία με τους χώρους εστίασης και τα καταστήματα της Εμπορικής Ζώνης, τα οποία έχουν κυριολεκτικά στα πόδια τους. Τέλος, μπορούν να κάνουν τις βουτιές τους και να χαλαρώσουν δίπλα στο κύμα στην παραλία της Μαρίνας, που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τον Ανατολικό Πύργο.

Τα διαμερίσματα είναι διαθέσιμα για βραχυπρόθεσμη μίσθωση με ελάχιστη διανυκτέρευση 5 ημερών κατά τους μήνες Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο, 3 ημέρες κατά τους μήνες Μάιο, Ιούνιο και Οκτώβριο, ενώ για κρατήσεις από τον Νοέμβριο έως τον Απρίλιο η ελάχιστη διανυκτέρευση είναι στις 2 ημέρες.

Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις μπορείτε να βρείτε www.marinaayianapa.com/rentals, τηλεφωνικώς στο (+357) 23 300 535 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top