Χάθηκαν τα ίχνη 37χρονου στη Λάρνακα από τις 24 Μαΐου - Δείτε φωτογραφία

Χάθηκαν τα ίχνη 37χρονου στη Λάρνακα από τις 24 Μαΐου - Δείτε φωτογραφία

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό του RAMIL BENYAGUEN, 37 ετών, από τη Ρωσία, του οποίου έχουν χαθεί τα ίχνη, στη Λάρνακα, από τις 24 Μαΐου 2024.

Ο ελλείποντας περιγράφεται ως ισχυρής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.70μ. περίπου, με μαύρα, κοντά μαλλιά και μαύρη γενειάδα.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στην εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λάρνακας, στο τηλέφωνο 24-804060 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Δείτε φωτογραφία:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εβδομάδα εξελίξεων για το Κυπριακό: «Το ζητούμενο είναι να επαναβεβαιωθεί το κεκτημένο στο σύνολό του»

Εβδομάδα εξελίξεων για το Κυπριακό: «Το ζητούμενο είναι να επαναβεβαιωθεί το κεκτημένο στο σύνολό του»

Κρίσιμη είναι η ερχόμενη εβδομάδα για το Κυπριακό με το βλέμμα να είναι στραμμένο στις συναντήσεις και επαφές που θα έχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE