Χάθηκαν τα ίχνη 37χρονου στη Λάρνακα από τις 24 Μαΐου - Δείτε φωτογραφία

Χάθηκαν τα ίχνη 37χρονου στη Λάρνακα από τις 24 Μαΐου - Δείτε φωτογραφία

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό του RAMIL BENYAGUEN, 37 ετών, από τη Ρωσία, του οποίου έχουν χαθεί τα ίχνη, στη Λάρνακα, από τις 24 Μαΐου 2024.

Ο ελλείποντας περιγράφεται ως ισχυρής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.70μ. περίπου, με μαύρα, κοντά μαλλιά και μαύρη γενειάδα.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στην εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λάρνακας, στο τηλέφωνο 24-804060 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Δείτε φωτογραφία:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE:  Οι επιχειρήσεις από IDF θα συνεχιστούν για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες - Ανοιχτά τα Στενά Ορμούζ εκτός για ΗΠΑ και συμμάχων

LIVE: Οι επιχειρήσεις από IDF θα συνεχιστούν για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες - Ανοιχτά τα Στενά Ορμούζ εκτός για ΗΠΑ και συμμάχων

Με νέους βομβαρδισμούς για… πλάκα στο νησί του Ιράν Χαργκ απείλησε ο Ντόναλντ Τραμπ, ένα 24ωρο μετά τις αμερικανικές επιθέσεις που έπληξαν στρατιωτικούς στόχους στο στρατηγικής σημασίας νησί και ενώ ο πόλεμος εισέρχεται στην 16η μέρα του. «Όχι» Τραμπ σε έναρξη συνομιλιών για τερματισμό του πολέμου - Ισραήλ και Λίβανος θα πραγματοποιήσουν συνομιλίες σε Παρίσι ή Κύπρο - «Πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία στα Στενά του Ορμούζ» λέει ο Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE