Δημοσκόπηση Sigma: «Κονταροχτυπιούνται» ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ- Ποια πρόσωπα προηγούνται στις Ευρωεκλογές και Δημοτικές

Δημοσκόπηση Sigma: «Κονταροχτυπιούνται» ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ- Ποια πρόσωπα προηγούνται στις Ευρωεκλογές και Δημοτικές

Την τελευταία του Δημοσκόπηση για τις εκλογές της 9ης Ιουνίου, παρουσίασε το βράδυ της Πέμπτης 30 Μαΐου η τηλεόραση Sigma, στο πλαίσιο της εκπομπής «Χωρίς Περιστροφές».

Μεταξύ άλλων, στην έρευνα παρουσιάστηκαν ποιοι προηγούνται στις προτιμήσεις για την Ευρωβουλή, τις Δημαρχίες και τους Περιφερειάρχες.

Παράλληλα παρουσίασε και τις περιπτώσεις που γίνεται πραγματική μάχη τις συσπειρώσεις των κομμάτων και την πρόθεση ψήφου, όπως επίσης και την αντιπαλότητα σε όλα τα διαζώματα του κομματικού σκηνικού και την ανακατάταξη των κομμάτων και οι εκπλήξεις.

Η τελευταία δημοσκόπηση από το κανάλι του Sigma, ανέδειξε για τις επικείμενες ευρωεκλογές πρωτιά στον ΔΗΣΥ, αλλά και το ΑΚΕΛ σε υψηλή θέση να ακολουθεί... από κοντά. Στην τρίτη θέση, με είσοδο στην Ευρωβουλή, τερματίζει το ΕΛΑΜ και τέταρτο το ΔΗΚΟ, ακολουθεί η ΕΔΕΚ και στη συνέχεια με μικρή διαφορά η ΔΗ.ΠΑ

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιδού αναλυτικά τα οχτώ μέτρα-«ανάσα» από τον ΠτΔ: Απαλλαγή ΦΠΑ, μειώσεις σε ρεύμα και καύσιμα - Όσα περιλαμβάνει το πακέτο

Ιδού αναλυτικά τα οχτώ μέτρα-«ανάσα» από τον ΠτΔ: Απαλλαγή ΦΠΑ, μειώσεις σε ρεύμα και καύσιμα - Όσα περιλαμβάνει το πακέτο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ανακοίνωσε σήμερα  δέσμη οκτώ μέτρων για τη στήριξη των Κυπρίων πολιτών και της οικονομίας, ως απάντηση στις επιπτώσεις που προκαλεί η πολεμική κρίση στη Μέση Ανατολή.

BEST OF TOTHEMAONLINE