ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Foody σου στρώνει το τραπέζι για τα πιο δημοφιλή καταστήματα στην Πάφο!

 Το Foody σου στρώνει το τραπέζι για τα πιο δημοφιλή καταστήματα στην Πάφο!

Εσύ απλά πρέπει να επιλέξεις την παρέα σου και το ειδικό φίλτρο

To Foody ενσωματώνει σήμερα περισσότερες από 3.000 διαφορετικές επιλογές καταστημάτων, σε όλη την Κύπρο, στην πλατφόρμα του, δίνοντας στους χρήστες του, τη μοναδική δυνατότητα να ανακαλύπτουν συνεχώς νέες γευστικές εμπειρίες στην πόλη τους και ταυτόχρονα να παραμένουν ενημερωμένοι για τις πιο νόστιμες τάσεις στο φαγητό.

H επιλογή των καταστημάτων Red Selection, είναι με την υπογραφή του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, με μέρη και γεύσεις που όλοι πρέπει να δοκιμάσουν, καθώς αποτελούν μία διαφορετική προσέγγιση στη γαστρονομική κουλτούρα της πόλης. Πρόκειται για μία δυναμική λίστα με δημοφιλή εστιατόρια, τα οποία ήδη ξεχωρίζουν και βρίσκονται διαθέσιμα για κάθε χρήστη του Foody, μέσα από το Foody app

Το εργαλείο αυτό επιλέγει μοναδικές εμπειρίες, στη Λευκωσία, τη Λεμεσό, τη Λάρνακα και την Πάφο, των οποίων τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, η μοναδικότητά τους, το ύφος τους και η αισθητική τους, τα κατατάσουν στις προτάσεις που όσοι αναζητούν τις must-try γεύσεις της περιοχής τους, θα είχαν στη λίστα των επιλογών τους. Με αυτό, η ομάδα του Foody επιλέγει και προτείνει στους χρήστες του, τις πιο “ψαγμένες’’ γευστικές εμπειρίες, δίνοντάς τους την ευκαιρία να τις ανακαλύψουν εύκολα και γρήγορα.

Καταστήματα και εστιατόρια όπως τα Maison Anemi, Deliyard, The Fat Bull Co, Dino Bistro Café, Pralina Confectioneries Limassol και Neon Phaliron Restaurant, βρίσκονται στις επιλογές που αυτό αποκαλύπτει, στους χρήστες του, ανανεώνοντας συνεχώς τη λίστα των προτάσεών του μετά από σχετική αξιολόγηση, αναβαθμίζοντας την εμπειρία του online delivery από το Foody.

Το Red Selection, το οποίο είναι ήδη διαθέσιμο, εδώ και λίγες ημέρες στην πλατφόρμα του Foody, εντάσσεται στην στρατηγική της ηγετικής υπηρεσίας delivery στην Κύπρο, για τη δημιουργία υπηρεσιών και επιλογών που βελτιώνουν την εμπειρία του χρήστη.

Greg's Burger

Θέλεις να δοκιμάσεις ένα ζουμερό, καλοψημένο burger που θα σου μείνει αξέχαστο; Παράγγειλε για εσένα και την παρέα σου από το Greg's Burger. Πέραν των απολαυστικών επιλογών burger που υπάρχουν στο μενού, υπάρχουν και επιλογές με ζουμερά και γευστικά ribs, φτιαγμένα από την οικογενειακή συνταγή του  Greg's Burger. Ακόμη, για τους πολύ «ψαγμένους» που θέλουν να απογειώσουν την γευστική τους εμπειρία, το Greg's Burger προσφέρει και την επιλογή να συνδυάσεις το φαγητό σου με τοπικές και διεθνείς craft μπίρες. 

Imperial Chinese

Απολαύστε ποιοτικό φαγητό με άρωμα Ασίας στο σπίτι σας, μαζί με τους φίλους σας ή ακόμη και με το έτερο σας ήμισυ. Με μια γκάμα από τα πιο νόστιμα πιάτα φτιαγμένα με τα πιο φρέσκα υλικά, το Imperial Chinese μπορεί να σου προσφέρει την πιο μοναδική εμπειρία Ασιατικής κουζίνας. Sweet and Sour chicken, sizzling beef και πολλά άλλα πιάτα, σε περιμένουν να τα δοκιμάσεις. Τι περιμένεις; Είσαι μόνο ένα κλικ μακριά. Καλή απόλαυση! 

Phukhet Thai - Chinese Restaurant

Θες να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό και παράλληλα γευστικό και νόστιμο; Κάνε την παραγγελία σου στο  Phukhet Thai - Chinese Restaurant. Με άρωμα αυθεντικής ασιατικής κουζίνας, το Phukhet Thai - Chinese Restaurant είναι η επιλογή που θα εκτοξεύσει κάθε γευστική σου προσδοκία. Μια πλούσια γκάμα με πιάτα και επιλογές που θα ξετρελάνουν και τον πιο απαιτητικό food lover. Κάνε την παραγγελία σου τώρα και απόλαυσε το γεύμα της επιλογής σου.

Sicilia Pizza

Εάν θες να απολαύσεις  αυθεντική Ιταλική πίτσα, τότε το Sicilian Pizza, είναι η επιλογή που θα ξετρελάνει κι εσένα και την παρέα σου. Πέραν από τις νοστιμότατες επιλογές πίτσας που υπάρχουν στο μενού της, η Sicilian Pizza σου δίνει την επιλογή να επιλέξεις και πολλές άλλες πεντανόστιμες επιλογές όπως, μακαρονάδες και σαλάτες, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει και vegan επιλογές. Τι περιμένεις λοιπόν; 

Βρείτε και ακολουθήστε το Foody:
Website: https://www.foody.com.cy/
Facebook: https://www.facebook.com/foody.com.cy
Instagram: https://www.instagram.com/foodycy/

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε εγρήγορση η Λευκωσία: Ενεργοποιήθηκαν κανάλια επικοινωνίας μετά τις απειλές του ηγέτη της Χεζμπολάχ στην Κύπρο

Σε εγρήγορση η Λευκωσία: Ενεργοποιήθηκαν κανάλια επικοινωνίας μετά τις απειλές του ηγέτη της Χεζμπολάχ στην Κύπρο

Κανάλια επικοινωνίας ενεργοποιήθηκαν μετά τις πρόσφατες αναφορές του ηγέτη της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, που αφορούσαν την Κύπρο και οι τοποθετήσεις έχουν πλέον καταστεί κατά πολύ ηπιότερες, όπως ανέφεραν στο ΡΙΚ αρμόδιες πηγές. Παράλληλα, συνέχιζαν οι ίδιες πηγές, δημοσιεύματα μέσων που βρίσκονται κοντά στη Χεζμπολάχ, υποβαθμίζουν πια το θέμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top