LIKE ONLINE

Ένα κορίτσι πήγε στο America's Got Talent και τρόμαξε τους τηλεθεατές με ένα ανατριχιαστικό ακροβατικό σόου -Βίντεο

Ένα κορίτσι πήγε στο America's Got Talent και τρόμαξε τους τηλεθεατές με ένα ανατριχιαστικό ακροβατικό σόου -Βίντεο

Ένα μικρό κορίτσι αναστάτωσε το America's Got Talent και τρόμαξε τους τηλεθεατές με το απίστευτα τρομακτικό ακροβατικό σόου που έκανε πάνω στη σκηνή. Το talent show του Simon Cowell είναι γεμάτο εκπλήξεις, καθώς τα καλύτερα ταλέντα από όλο τον κόσμο συρρέουν στην Αμερική για να επιδείξουν τις ικανότητές τους.

Και ενώ οι λαμπροί τραγουδιστές και τρομερές χορευτικές ομάδες τα καταφέρνουν καλά κάθε χρόνο, που και που εμφανίζονται διαφορετικά πράματα, που πολλές φορές σοκάρουν τόσο το πλατό, όσο και τους τηλεθεατές.

Η 19η σεζόν του talent show ξεκίνησε πρόσφατα, με ένα τρομακτικό ακροβατικό να αφήνει τους πάντες άναυδους. Οι κριτές Simon, Sofia Vegara, Heidi Klum και Howie Mandel ήταν εκεί, με ένα κορίτσι από την Ινδία να καταφέρνει να τους... αναστατώσει.

Η Arshiya, η οποία βγήκε στη σκηνή εντελώς ντροπαλή, αποκάλυψε ότι ήταν η πρώτη της φορά στην Αμερική και μάλιστα η πρώτη της φορά εκτός Ινδίας.

Η 13χρονη παραδέχτηκε ότι είχε πολύ άγχος και είπε: «Είμαι χορεύτρια, αλλά δεν θέλω να είμαι σαν τους άλλους. Θέλω να είμαι διαφορετική, έτσι, δοκίμασα να κάνω γυμναστική και πρόσθεσα κάποιες κινήσεις ευλυγισίας στο χορό μου για να είμαι διαφορετική!».

Οι κριτές ήταν όλοι χαμογελαστοί και ευδιάθετοι, αλλά αυτά τα πρόσωπα τους χλόμιασαν όταν η Arshiya ξεκίνησε το νούμερό της.

Μετά από μερικά δευτερόλεπτα προετοιμασίας του σκηνικού, η κάμερα έπεσε στη σκηνή και έδειξε ένα ανατριχιαστικό κουκλόσπιτο μαζί με μερικά κεφάλια κούκλας.

Η Arshiya ήταν ντυμένη με ένα μεταξωτό φόρεμα γεμάτο αίμα, τρομαχτικούς φακούς επαφής και είχε γρατζουνιές σε όλο της το σώμα.

Αμέσως έσκυψε και έκανε μια σειρά από κινήσεις που «κοκάλωσαν» τους τηλεθεατές.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μονή Αββακούμ: Ραγδαίες εξελίξεις - Πληροφορίες ότι η Κλαϊδη εγκαταλείπει την υπεράσπιση του Νεκτάριου

Κατακλυσμός 2024: Όλες οι εκδηλώσεις της Κύπρου – Αυτοί είναι οι τραγουδιστές –έκπληξη- που θα έρθουν στο νησί

«Χρυσό» το καρπούζι: Αυτός είναι ο λόγος που πήραν «φωτιά» οι τιμές - Αναμένεται νέα άνοδος και σε άλλα προϊόντα

ΗΠΑ: Σάλος από διαφήμιση με twerking σε γυμναστήριο σχολείου για τουρνουά μπάσκετ - Ακυρώθηκε η εκδήλωση

Ανείπωτη θλίψη για τον 41χρονο Παναγιώτη - Καταγγελία ότι απεβίωσε λόγω ασυνεννοησίας γιατρών

Άννα Μονογιού: Τα συγκινητικά λόγια για τον Διονύση Τσακνή - Εμφανίστηκε σε live σύνδεση



ΟΗΕ: Δεν προγραμματίστηκε ταξίδι της Ολγκίν στην Κύπρο

ΟΗΕ: Δεν προγραμματίστηκε ταξίδι της Ολγκίν στην Κύπρο

Δεν έχει προγραμματιστεί ταξίδι της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα για το Κυπριακό Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ στην Κύπρο, δήλωσε την Παρασκευή ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος του ΓΓ, Φαρχάν Χακ κατά τη διάρκεια της Ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη, ενώ στις 19 Ιουνίου είχε αναφερθεί σε προσεχές ταξίδι της κ. Ολγκίν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top