Κατέβασε την επιγραφή της Kition η Αρχή Λιμένων - Δείτε φωτογραφία

Κατέβασε την επιγραφή της Kition η Αρχή Λιμένων - Δείτε φωτογραφία

Σε μία κίνηση που καταδεικνύει ότι η Kition Ocean Holdings αποτελεί παρελθόν για το λιμάνι και τη μαρίνα Λάρνακας, προχώρησε το πρωί της Παρασκευής, η Αρχή Λιμένων. Αντικατέστησε την επιγραφή της εταιρείας με τη δική της, όπως δείχνει η πιο κάτω φωτογραφία.

Την ίδια ώρα επικρατεί μεγάλη αναταραχή ανάμεσα στους υπαλλήλους στο λιμάνι και στη μαρίνα, οι οποίοι έλαβαν κουτσουρεμένους μισθούς κατά περίπου 300 ευρώ.

Παρά το γεγονός ότι το υπουργείο εργασίας βρήκε μία φόρμουλα για το εργασιακό καθεστώς των υπαλλήλων, οι οποίοι μεταφέρονται στην Αναπτυξιακή Εταιρεία Λάρνακας-Αμμοχώστου, αυτό δεν ικανοποιεί το προσωπικό, το οποίο εκφράζει ανησυχίες, για το μέλλον του.

Πάντως, παρά τις διαβεβαιώσεις του υπουργείου μεταφορών ότι οι εργασίες στο λιμάνι συνεχίζονται κανονικά, οι υπάλληλοι, δηλώνουν το αντίθετο.

Το απόγευμα στις 4.00 συνεδριάζει η Επιτροπή Ανάπτυξης Λάρνακας, στην παρουσία του Υπουργού Μεταφορών Αλέξη Βαφεάδη, όπου θα τεθούν επί τάπητος οι επιλογές που έχει ενώπιον της, η κυβέρνηση. Οι φορείς της Λάρνακας και ο Δήμος, θα ζητήσουν την ανάθεση  με τους φορείς της πόλεις να ζητούν τον διαχωρισμό του έργου. 

ΕΓ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Η Κυβέρνηση θα έχει συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και με όλα τα κόμματα, όπου μπορούν και συμπίπτουν σε θέματα του προγράμματός της, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, προσθέτοντας ότι ο κυπριακός λαός φάνηκε στη συντριπτική του πλειοψηφία να εγκρίνει την ιδεολογικοπολιτική κατεύθυνση της Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE