ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατέβασε την επιγραφή της Kition η Αρχή Λιμένων - Δείτε φωτογραφία

Κατέβασε την επιγραφή της Kition η Αρχή Λιμένων - Δείτε φωτογραφία

Σε μία κίνηση που καταδεικνύει ότι η Kition Ocean Holdings αποτελεί παρελθόν για το λιμάνι και τη μαρίνα Λάρνακας, προχώρησε το πρωί της Παρασκευής, η Αρχή Λιμένων. Αντικατέστησε την επιγραφή της εταιρείας με τη δική της, όπως δείχνει η πιο κάτω φωτογραφία.

Την ίδια ώρα επικρατεί μεγάλη αναταραχή ανάμεσα στους υπαλλήλους στο λιμάνι και στη μαρίνα, οι οποίοι έλαβαν κουτσουρεμένους μισθούς κατά περίπου 300 ευρώ.

Παρά το γεγονός ότι το υπουργείο εργασίας βρήκε μία φόρμουλα για το εργασιακό καθεστώς των υπαλλήλων, οι οποίοι μεταφέρονται στην Αναπτυξιακή Εταιρεία Λάρνακας-Αμμοχώστου, αυτό δεν ικανοποιεί το προσωπικό, το οποίο εκφράζει ανησυχίες, για το μέλλον του.

Πάντως, παρά τις διαβεβαιώσεις του υπουργείου μεταφορών ότι οι εργασίες στο λιμάνι συνεχίζονται κανονικά, οι υπάλληλοι, δηλώνουν το αντίθετο.

Το απόγευμα στις 4.00 συνεδριάζει η Επιτροπή Ανάπτυξης Λάρνακας, στην παρουσία του Υπουργού Μεταφορών Αλέξη Βαφεάδη, όπου θα τεθούν επί τάπητος οι επιλογές που έχει ενώπιον της, η κυβέρνηση. Οι φορείς της Λάρνακας και ο Δήμος, θα ζητήσουν την ανάθεση  με τους φορείς της πόλεις να ζητούν τον διαχωρισμό του έργου. 

ΕΓ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top