Πίσω από τα κάγκελα 35χρονος για 14 διαφορετικές υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών - Ποια η ποινή του - Φωτογραφίες από τα κλοπιμαία

Πίσω από τα κάγκελα 35χρονος για 14 διαφορετικές υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών - Ποια η ποινή του - Φωτογραφίες από τα κλοπιμαία

Ποινή φυλάκισης εφτά χρόνων επιβλήθηκε σήμερα 31/5 από το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Πάφου, σε άντρα ηλικίας 35 ετών, ο οποίος κρίθηκε ένοχος μετά από εκδίκαση 14 συνολικά υποθέσεων διαρρήξεων κατοικιών και κλοπών, κλοπής αυτοκινήτων, παράνομης κατοχής περιουσίας, και παράνομης κατοχής πυροβόλου όπλου και εκρηκτικών υλών.

Ο 35χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη μετά από επιχείρηση έρευνας, που πραγματοποίησαν μέλη της Αστυνομίας στην επαρχία Πάφου, στις 22 Ιανουαρίου, 2022.

Η επιχείρηση έρευνας στην κατοικία όπου εντοπίστηκε να διαμένει ο 35χρονος, πραγματοποιήθηκε δυνάμει δικαστικού εντάλματος, το οποίο εξασφαλίστηκε στη βάση στοιχείων που προέκυψαν για την εμπλοκή του στη διάπραξη αριθμού διαρρήξεων κατοικιών και κλοπών, καθώς και κλοπών αυτοκινήτων, που είχαν διαπραχθεί στην Πάφο.

Κατά την έρευνα στην κατοικία όπου εντοπίστηκε ο 35χρονος, ανευρέθηκαν από τα μέλη της Αστυνομίας, μεγάλος αριθμός χρυσαφικών, συλλεκτικά νομίσματα, φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, μία τηλεόραση, ηλεκτρικά εργαλεία, καθώς και μεγάλος αριθμός κυνηγετικών φυσιγγίων και μία χειροβομβίδα.

Τις 14 συνολικά υποθέσεις, διερεύνησε το ΤΑΕ Πάφου, σε συνεργασία με τους Αστυνομικούς Σταθμούς Στρουμπιού, Πέγειας, και Πόλης Χρυσοχούς, καθώς και σε συνεργασία με τον Κεντρικό Αστυνομικό Σταθμό Πάφου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης στο «Τ»: «Δεν πρόκειται να γίνουμε μέρος του κατεστημένου» – «Το ΑΛΜΑ είναι εξωσυστημικό κόμμα»

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης στο «Τ»: «Δεν πρόκειται να γίνουμε μέρος του κατεστημένου» – «Το ΑΛΜΑ είναι εξωσυστημικό κόμμα»

Ο επικεφαλής του ΑΛΜΑ Οδυσσέας Μιχαηλίδης, σε μια εκτενή συνέντευξη στο «Τ» μιλά για όλους και για όλα. Λίγες μέρες μετά την εξαγγελία των πρώτων υποψηφίων βουλευτών, ο κ. Μιχαηλίδης αναλύει τις θέσεις του ΑΛΜΑ και σημειώνει ότι το κόμμα, δεν πρόκειται να γίνει μέρος του κατεστημένου.

BEST OF TOTHEMAONLINE