Ιάσων Δούσης: «Είμαι σε σχέση με τον Δημήτρη, δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να παντρευτώ και να τεκνοθετήσω»

Ιάσων Δούσης: «Είμαι σε σχέση με τον Δημήτρη, δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να παντρευτώ και να τεκνοθετήσω»

Ο καθηγητής Ιταλικών μίλησε για την περίοδο που συστηνόταν ως «Τζέισον Αντιγόνη», αλλά και τους λόγους που τον οδήγησαν εκεί

Ο Ιάσων Δούσης, που στο παρελθόν είχε αλλάξει την εμφάνισή του, συστηνόταν ως Jason Αντιγόνη και χρησιμοποιούσε την αντωνυμία «το», μίλησε για τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ, αλλά και την προσωπική του ζωή.

Μιλώντας στο Secret, αναφέρθηκε αρχικά, στους λόγους που τον οδήγησαν να κάνει αλλαγές στην εμφάνισή του και το όνομά του, πριν από πέντε χρόνια.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Νέα στοιχεία ενώπιον Δικαστηρίου - Πολύωρη η αντεξέταση

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Νέα στοιχεία ενώπιον Δικαστηρίου - Πολύωρη η αντεξέταση

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας παρουσιάστηκαν σήμερα Σάββατο (05/07) εκ νέου τρείς από τους συλληφθέντες του φερόμενου κυκλώματος με παράνομες δραστηριότητες εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών, παροχής προστασίας και παροχής υπηρεσίας παράνομου τζόγου.

BEST OF TOTHEMAONLINE