LIKE ONLINE

Αεροσυνοδός αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο για τον οποίο χαιρετάει τους επιβάτες κατά την επιβίβασή τους - Δείτε βίντεο

Αεροσυνοδός αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο για τον οποίο χαιρετάει τους επιβάτες κατά την επιβίβασή τους - Δείτε βίντεο

Αυτή η ματιά στα παρασκήνια των ευθυνών των αεροσυνοδών αναδεικνύει τα πολλαπλά επίπεδα πρωτοκόλλων ασφαλείας που εφαρμόζονται για να διασφαλιστεί η ευημερία όλων των επιβατών.

Το να καλωσορίζουν τους ταξιδιώτες στο αεροπλάνο μπορεί να φαίνεται σαν μια ευγενική χειρονομία, αλλά υπάρχει και ένας άλλος λόγος που οι αεροσυνοδοί χαιρετούν τους ανθρώπους με ένα πλατύ χαμόγελο.

Μια αεροσυνοδός αποκάλυψε πρόσφατα αυτόν τον απώτερο σκοπό σε ένα βίντεο με περισσότερες από 6,2 εκατομμύρια προβολές στο TikTok.

«Γνωρίζατε ότι η αεροσυνοδός σας δεν σας χαιρετάει μόνο από ευγένεια»; Η Rania, αεροσυνοδός του ουγγρικού οικονομικού αερομεταφορέα Wizz Air, έγραψε στη λεζάντα πάνω σε πλάνα που την απεικονίζουν να κάνει μια ανακοίνωση κατά τη διάρκεια της πτήσης. Αποκάλυψε ότι ο χαιρετισμός τους γίνεται «για να ελέγξουν αν είστε πολύ μεθυσμένοι ή άρρωστοι για να πετάξετε», προσθέτοντας ότι είναι επίσης χρήσιμος «για να δούμε ποιος θα μπορούσε να μας βοηθήσει σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης».

@itsmekikooooo Did you know that?✈️🩷Also to see who could help us in an emergency🥳🤩✈️#fy #fyp #viral #fypageeeee #for #stewardess #cabincrewlife #flightattendant #foryoupage ♬ RUN THIS TOWN X GANGSTAS PARADISE - ALTÉGO

Σε όρους της βιομηχανίας, τα μέλη του πληρώματος αναζητούν «αρτιμελείς επιβάτες» που θα μπορούσαν ενδεχομένως να βοηθήσουν στην «εκκένωση ενός αεροσκάφους». Θέλουν να αναζητήσουν και το αντίθετο, ώστε να μην τοποθετήσουν ορισμένους επιβάτες, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών, των ηλικιωμένων και των ατόμων με σωματικές και διανοητικές αναπηρίες, σε σειρά εξόδου, όπου η έλλειψη κινητικότητας θα μπορούσε να εμποδίσει την εκκένωση.

Μια επιτροπή υποδοχής αεροπορικών εταιρειών λειτουργεί επίσης ως ένα ανεπίσημο δεύτερο σημείο ελέγχου ασφαλείας. Οι υπάλληλοι υποδοχής αεροπλάνων ελέγχουν για ύποπτες τσάντες, όπως ανέφερε η Rania, προσπαθούν επίσης να διαπιστώσουν αν οι επιβάτες είναι πολύ μεθυσμένοι για να πετάξουν, δίνοντας σε όλους ένα γρήγορο «γεια».

Οι σχολιαστές μοιράστηκαν ανάμεικτα συναισθήματα όταν έμαθαν την αλήθεια πίσω από το φιλόξενο μέτρο που φαίνεται. Κάποιοι εξεπλάγησαν αλλά εκτίμησαν το πρόσθετο μέτρο ασφαλείας, ενώ άλλοι ένιωσαν λίγο ανήσυχοι γνωρίζοντας ότι ελέγχονται.

Αυτή η ματιά στα παρασκήνια των ευθυνών των αεροσυνοδών αναδεικνύει τα πολλαπλά επίπεδα πρωτοκόλλων ασφαλείας που εφαρμόζονται για να διασφαλιστεί η ευημερία όλων των επιβατών. Ενώ οι φιλικοί χαιρετισμοί μπορεί να φαίνονται σαν απλές πράξεις ευγένειας, εξυπηρετούν κρίσιμους σκοπούς για τη διατήρηση της τάξης και της ετοιμότητας στο αεροσκάφος.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έκρηξη τα ξημερώματα σε καφετέρια - Εξετάζουν το ενδεχόμενο για αυτοσχέδια βόμβα

Συνέλαβαν 26χρονο που βιντεογραφούσε γυναίκες σε παραλίες – Τρεις αναγνώρισαν τον εαυτό τους σε βίντεο

Μεθυσμένος οδηγός προσπάθησε να δωροδοκήσει αστυνομικό - Τελικά του πέρασαν χειροπέδες

Ανησυχούν τα αυξημένα περιστατικά κοκκύτη και ιλαρά στο Μακάρειο – Τι πρέπει να προσέξουν οι γονείς

Σοφία Βογιατζάκη: «Τρελαίνομαι για τα χαρτιά» - «Τα αποφεύγω γιατί ξέρω ότι το λιγότερο είναι να μπω φυλακή» - Βίντεο

Διαζύγιο ζητάει η Πολυζωγοπούλου, αίτηση αποφυλάκισης ο Λύτρας - Ο δικηγόρος πέρασε το δεύτερο βράδυ του στο κελί



22 χρόνια χρήστης και 2 καθαρός - Η ιστορία του Γιάννη πριν και μετά τα ναρκωτικά – «Είχα σώμα, αλλά δεν είχα ψυχή»

22 χρόνια χρήστης και 2 καθαρός - Η ιστορία του Γιάννη πριν και μετά τα ναρκωτικά – «Είχα σώμα, αλλά δεν είχα ψυχή»

Κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα για μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή. Στο κάτω-κάτω, ποιος δεν έχει κάνει λάθη; Ποιος δεν έχει κάνει κακές επιλογές και ποιος δίνει το δικαίωμα στην κοινωνία την καθωσπρέπει, να μπορεί να κρίνει την πορεία μιας ψυχής, χωρίς να γνωρίζει το υπόβαθρό της; «Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top