ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Νέα στοιχεία για τον θάνατο του μικρού Νικόλα - Η μητέρα του ήταν με το μωρό στο σπίτι την ώρα της τραγωδίας

Κρήτη: Νέα στοιχεία για τον θάνατο του μικρού Νικόλα - Η μητέρα του ήταν με το μωρό στο σπίτι την ώρα της τραγωδίας

Ανείπωτη θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του μικρού Νικόλα από πνιγμό, το μεσημέρι του Σαββάτου (1/6), στην Κρήτη.

Το άτυχο παιδί πνίγηκε την ώρα που κολυμπούσε και ανασύρθηκε νεκρό, στην περιοχή της Άρβης. Σύμφωνα με το cretalive.gr, ο μικρός Νικόλας- εφεύγοντας της προσοχής της μητέρας του- πήγε να κολυμπήσει παρέα με έναν φίλο του. Δυστυχώς, φαίνεται πως παρασύρθηκε από τα κύματα με αποτέλεσμα το άτυχο παιδί να χάσει τις αισθήσεις του και να εντοπιστεί αργότερα στο λιμάνι του οικισμού από περαστικούς.

Μόλις εντοπίστηκε το σώμα του παιδιού να επιπλέει στη θάλασσα, κινητοποιήθηκαν οι κάτοικοι, ενώ έγινε προσπάθεια να επανέλθει και με τη χρήση του απινιδωτή του τοπικού Πολιτιστικού Συλλόγου μα δυστυχώς ήταν αργά.

Ο μικρός Νικόλας είχε καταγωγή από την Αλβανία και ζούσε μαζί με τους γονείς του τα τελευταία χρόνια στην Άρβη. Σύμφωνα με το τοπικό μέσο, οι γονείς του είναι εργάτες κυρίως στα θερμοκήπια, εξαίρετοι άνθρωποι όπως περιγράφουν συγχωριανοί τους. Όλοι μιλούν για ένα υπέροχο παιδάκι γεμάτο ενέργεια, χαρά και καλοσύνη.

kriti

Η μητέρα του πριν από λίγους μήνες γέννησε το δεύτερο παιδί της οικογένειας και την ώρα που συνέβη το κακό ήταν στο σπίτι με το μωρό, ενώ ο πατέρας βρισκόταν στο μεροκάματο και όταν έμαθε τα τραγικά νέα, ακολούθησαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας.

«Ό,τι και να πούμε είναι λίγο. Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι», είπε στο cretalive.gr ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Άρβης, Γιάννης Καρπαθάκης, ο οποίος ήταν από τους πρώτους που έσπευσε στο σημείο που εντοπίστηκε το άτυχο σώμα του μικρού παιδιού. «Σε μία τέτοια τραγωδία πρέπει να είμαστε σιωπηλοί. Μπροστά στο πένθος να μην είμαστε επικριτικοί», πρόσθεσε ο κ. Καρπαθάκης τονίζοντας πως οι γονείς του Νικόλα είναι άνθρωποι που εργάζονται όλη μέρα για να προσφέρουν ό,τι καλύτερο μπορούν στα παιδιά τους.

Βραχώδης και όχι οργανωμένη η παραλία

Ο δήμαρχος Βιάννου Παύλος Μπαριτάκης ανέφερε στο cretapost.gr πως «το παιδί αγαπούσε πολύ τη θάλασσα και διέφυγε της προσοχής των γονιών του με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του». Σε σχετική ερώτηση για την παραλία ο δήμαρχος Βιάννου τόνισε πως η συγκεκριμένη παραλία δεν είναι οργανωμένη, οπότε δεν διαθέτει ναυαγοσώστη. Eπισης, είναι βραχώδης.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, οι γονείς βρέθηκαν στο αστυνομικό τμήμα και έδωσαν κατάθεση για το πώς συνέβη το περιστατικό.

 ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Κλεόπας Κουλουμά στο Podcast του «Τ» - Δέκα χρόνια μετά την τραγωδία: «Προσποιούμουν τον νεκρό» - Το προφητικό όνειρο για το μακελειό

Ναυαγοσώστες: Αυτά είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν – Η λύση και η επαρχία στην «κορυφή»

Ιώσεις: Αυξήθηκαν τα περιστατικά ενώ τριπλασιάστηκαν τα κρούσματα κορωνοϊού - Ο λόγος και τι πρέπει να προσέξουμε

Τρομακτικές στιγμές για 69χρονο: Έχασε την ισορροπία του και κατέπεσε σε βράχια στο φαράγγι του Άβακα - Η κατάσταση υγείας του

Θανατηφόρο στη Λεμεσό: Η εφαρμογή στο κινητό της άτυχης 47χρονης οδήγησε τις Αρχές σε λανθασμένο σημείο

Απόστολος Λύτρας: Οι αναρτήσεις αγάπης για τη Σοφία Πολυζωγοπούλου πριν από τον άγριο ξυλοδαρμό



Αυτά είναι τα νέα στοιχεία που προέκυψαν εναντίον του Αρχιμανδρίτη Νεκτάριου - Διάλειμμα δύο ωρών στη διαδικασία

Αυτά είναι τα νέα στοιχεία που προέκυψαν εναντίον του Αρχιμανδρίτη Νεκτάριου - Διάλειμμα δύο ωρών στη διαδικασία

Διάλειμμα μέχρι τις 14:30 πήρε η διαδικασία για την ακρόαση του αιτήματος της Αστυνομίας για οκταήμερη προσωποκράτηση του εν αργία Αρχιμανδρίτη Νεκτάριου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top