Η στιγμή της κατάρρευσης του τριώροφου κτιρίου στην Κωνσταντινούπολη - Η στιγμή της κατάρρευσης του τριώροφου κτιρίου στην Κωνσταντινούπολη - Ένας νεκρός και επτά τραυματίες - Δείτε βίντεο

Η στιγμή της κατάρρευσης του τριώροφου κτιρίου στην Κωνσταντινούπολη - Η στιγμή της κατάρρευσης του τριώροφου κτιρίου στην Κωνσταντινούπολη - Ένας νεκρός και επτά τραυματίες - Δείτε βίντεο

Νεκρό ανασύρθηκε ένα άτομο από τα ερείπια της κατάρρευσης τριώροφου κτιρίου στην περιοχή Κιουτσούκ Τσεκμετζέ, στα δυτικά της Κωνσταντινούπολης.

Νωρίτερα απεγκλωβίστηκαν τραυματισμένα άλλα επτά άτομα, οι δύο εκ των οποίων πολύ σοβαρά, ενώ συνεχίζονται οι προσπάθειες των σωστικών συνεργείων για τον απεγκλωβισμό ενός ακόμη ατόμου.

Ο νομάρχης Κωνσταντινούπολης Νταβούτ Γκιουλ διευκρίνισε ότι επρόκειτο ένα κτίριο που κατασκευάστηκε το 1988.

Στο μεταξύ, σοκ προκαλεί βίντεο από τη στιγμή της κατάρρευσης του τριώροφου κτιρίου.

Το κτίριο κατέρρευσε στην περιοχή Κιουτσούκ Τσεκμετζέ και σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ υπάρχουν εγκλωβισμένοι κάτω από τα συντρίμμια.

Στο ισόγειο του κτηρίου λειτουργούσε επιχείρηση, στον πρώτο όροφο υπήρχαν γραφεία, ενώ στους επάνω ορόφους κατοικούσαν οικογένειες.

Επί τόπου έχουν σπεύσει δυνάμεις της πυροσβεστικής, αστυνομικοί και διασώστες. Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ ακούγονται φωνές κάτω από τα συντρίμμια.

Ο λόγος της κατάρρευσης παραμένει άγνωστος.

Μέχρι στιγμής έχουν απεγκλωβιστεί επτά άτομα, εκ των οποίων τα δύο έχουν τραυματιστεί σοβαρά.

Από τη νομαρχία Κωνσταντινούπολης εκδόθηκε ανακοίνωση στην οποία σημειώνεται: «Την Κυριακή 02.06.2024, στις 08.40, ένα τριώροφο κτίριο κατέρρευσε στην περιοχή Κιουτσούκ Τσεκμετζέ . Μεγάλος αριθμός σωστικών συνεργείων AFAD, έρευνας και ομάδων πρώτων βοηθειών απεστάλησαν στο σημείο».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Μια γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό αρχίζει αύριο με την κάθοδο στην Κύπρο του ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, λίγους μήνες πριν την ολοκλήρωση της θητείας του και σε μια προσπάθεια να φύγει με παραδοτέα που θα αφορούν την επανάληψη των συνομιλιών μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά το 2017. 

BEST OF TOTHEMAONLINE