ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΕ για εκλογές: «Έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα και όλα θα κυλήσουν ομαλά»

ΚΕ για εκλογές: «Έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα και όλα θα κυλήσουν ομαλά»

Εργαζόμαστε πυρετωδώς για να διασφαλίσουμε ότι κατά τη διάρκεια της μέρας των Εκλογών της 9ης Ιουνίου, έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα και όλα θα κυλήσουν ομαλά, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, μετά την τέλεση του ετήσιου εθνικού μνημοσύνου των πεσόντων της κοινότητας Κοντεμένου, στη Λευκωσία, ο Εκπρόσωπος ερωτηθείς αν είναι έτοιμη η κρατική μηχανή για τις Εκλογές της 9ης Ιουνίου και ποιο το μήνυμα του προς τους ψηφοφόρους,  είπε ότι «σε μια εβδομάδα έχουμε μια κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση, όπως κρίσιμη είναι κάθε εκλογική αναμέτρηση για τη χώρα μας.

Είναι, όμως, ιδιαίτερη, διότι αυτή συμπίπτει με την εφαρμογή μιας από τις μεγαλύτερες μεταρρύθμισες που έχουν εγκριθεί και που θα τεθεί σε εφαρμογή.

Ως Κυβέρνηση, και το αρμόδιο Υπουργείο Εσωτερικών, εργαζόμαστε πυρετωδώς για να διασφαλίσουμε ότι και κατά τη διάρκεια της μέρας των εκλογών- όπου θα έχουμε διπλές εκλογές με πολλά ψηφοδέλτια αντιλαμβάνεστε τον βαθμό της πολυπλοκότητάς- έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα.

Ευχαριστούμε τους λειτουργούς του Υπουργείου Εσωτερικών και όλους όσοι έχουν εργαστεί πέραν του ωραρίου τους για να διασφαλίσουν ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά κατά τη μέρα των εκλογών, αλλά και κατά την εφαρμογή της μεταρρύθμισης, η οποία στοχεύει στη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, κάτι που είναι βασικός άξονας του προγράμματος του Προέδρου της Δημοκρατίας.  

Επειδή είναι βασική πεποίθηση μας ότι κάθε εκλογική αναμέτρηση είναι κρίσιμη, ιδιαίτερα για μια ημικατεχόμενη πατρίδα, καλούμε και στέλνουμε μήνυμα προς όλους τους συμπολίτες και συμπολίτισσες μας, να προσέλθουν την άλλη Κυριακή στις κάλπες και να ασκήσουν το δημοκρατικό τους δικαίωμα, για το οποίο παλαιότερες γενιές είχαν θυσιαστεί για να αποκτήσουμε.

Είναι η στιγμή της δημοκρατίας που ο καθένας και η καθεμιά μπορεί να στείλει τα δικά του, τα δικά της μηνύματα, μέσα από τον πλέον δημοκρατικό, τον πιο αγνό τρόπο, ασκώντας το ύψιστο δημοκρατικό δικαίωμα». 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Κλεόπας Κουλουμά στο Podcast του «Τ» - Δέκα χρόνια μετά την τραγωδία: «Προσποιούμουν τον νεκρό» - Το προφητικό όνειρο για το μακελειό

Ναυαγοσώστες: Αυτά είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν – Η λύση και η επαρχία στην «κορυφή»

Ιώσεις: Αυξήθηκαν τα περιστατικά ενώ τριπλασιάστηκαν τα κρούσματα κορωνοϊού - Ο λόγος και τι πρέπει να προσέξουμε

Τρομακτικές στιγμές για 69χρονο: Έχασε την ισορροπία του και κατέπεσε σε βράχια στο φαράγγι του Άβακα - Η κατάσταση υγείας του

Θανατηφόρο στη Λεμεσό: Η εφαρμογή στο κινητό της άτυχης 47χρονης οδήγησε τις Αρχές σε λανθασμένο σημείο

Απόστολος Λύτρας: Οι αναρτήσεις αγάπης για τη Σοφία Πολυζωγοπούλου πριν από τον άγριο ξυλοδαρμό



Αυτά είναι τα νέα στοιχεία που προέκυψαν εναντίον του Αρχιμανδρίτη Νεκτάριου - Διάλειμμα δύο ωρών στη διαδικασία

Αυτά είναι τα νέα στοιχεία που προέκυψαν εναντίον του Αρχιμανδρίτη Νεκτάριου - Διάλειμμα δύο ωρών στη διαδικασία

Διάλειμμα μέχρι τις 14:30 πήρε η διαδικασία για την ακρόαση του αιτήματος της Αστυνομίας για οκταήμερη προσωποκράτηση του εν αργία Αρχιμανδρίτη Νεκτάριου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top