Νυχτερίδα δάγκωσε τραγουδίστρια σε συναυλία στην Ισπανία - Θα κάνει θεραπεία για λύσσα

Νυχτερίδα δάγκωσε τραγουδίστρια σε συναυλία στην Ισπανία - Θα κάνει θεραπεία για λύσσα

Από ένα απρόοπτο σημαδεύτηκε η συναυλία των AC/DC στην Ισπανία όταν μια νυχτερίδα δάγκωσε στο πόδι την τραγουδίστρια Τέιλορ Μόμσεν η οποία έκανε το «άνοιγμα».

Σε βίντεο φαίνεται η τραγουδίστρια η οποία έχει υποδυθεί την Jenny Humphrey στο Gossip Girl, αρχικά να μην αντιλαμβάνεται τι της έδειχναν οι θεατές.

Ωστόσο όταν αντιλήφθηκε τι έχει συμβεί είπε από μικροφώνου «υπάρχει μια γαμ... νυχτερίδα στο πόδι μου τώρα, μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;».

Δείτε το βίντεο

«Πρέπει να είμαι στα αλήθεια μάγισσα» σχολίασε η Μόμσεν ενώ τα μέλη του συγκροτήματός της και άλλα άτομα προσπαθούσαν να αφαιρέσουν τη γατζωμένη στο πόδι της νυχτερίδα.

«Gracias. Όλα είναι καλά και η νυχτερίδα επίσης. Θα γίνει η καινούργια μου φίλη» ανακοίνωσε η τραγουδίστρια μετά το αίσιο τέλος της επιχείρησης.

Μετά το τέλος της συναυλίας η Μόμσεν μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου της έγινε εμβόλιο κατά της λύσσας με την ίδια να σχολιάζει μέσω Instagram: «Ήταν γλυκιά αλλά ναι με δάγκωσε, οπότε θεραπεία για λύσσα τις επόμενες δύο εβδομάδες».

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE