ΠΑΡΑ-THEMA

Μέχρι και στο politico ο «απολιτίκ» Φειδίας

Μέχρι και στο politico ο «απολιτίκ» Φειδίας

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθούν οι ηγεσίες των κομμάτων την άνοδο του Φειδία όπως τουλάχιστον αυτή εμφανίζεται στις διάφορες δημοσκοπήσεις.

Σε μια εκτενή αναφορά, το Politico επικαλείται δηλώσεις του Φειδία στις οποίες παραδέχεται ότι δεν γνωρίζει τίποτα από πολιτική, αλλά δηλώνει ότι δεν μπορεί να ανεχτεί τη συνεχιζόμενη κυριαρχία των «σπασίκλων» στις Βρυξέλλες.

Σύμφωνα με δημοσκοπήσεις, ο Φειδίας Παναγιώτου φαίνεται να διεισδύει και σε μεγαλύτερες ηλικίες και αυτό τρομάζει τα κόμματα, τα οποία ψάχνουν να βρουν το λάθος.

Το χειρότερο από όλη αυτή την ιστορία με τον 24χρονο Φειδία με τον οποίον διασκεδάζαμε μέσα από τις διάφορες «αποστολές» του, είναι πως η δική μας γενιά δημιούργησε μια κοινωνία που δεν ενδιαφέρεται για την πολιτική. Μια κοινωνία «απολιτίκ», που στρέφεται προς άλλες κατευθύνσεις.

Για αυτό το φαινόμενο, δεν ευθύνεται ο Φειδίας και ο κάθε Φειδίας που ξεκίνησε αυτή τη διαδρομή για να κάνει την πλάκα του. Ευθύνονται όλα τα πολιτικά κόμματα, που δεν έδωσαν λύσεις στους νέους ανθρώπους. Αν ανατρέξουμε στα ψηφοδέλτια των κομμάτων που περηφανεύονται για τους νέους σε ηλικία υποψηφίους τους, δυστυχώς και αυτοί οι νέοι, μιλούν με ξύλινη γλώσσα.

ΕΓ

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top