Έκρηξη σε ταβέρνα στη Λεμεσό: Δεύτερη φορά στόχος - Βλέπουν προσωπικές διαφορές οι Αρχές

Έκρηξη σε ταβέρνα στη Λεμεσό: Δεύτερη φορά στόχος - Βλέπουν προσωπικές διαφορές οι Αρχές

Δεύτερη φορά στόχος η ταβέρνα στην Λεμεσό, στην οποία σημειώθηκε έκρηξη εκρηκτικού εμπρηστικού μηχανισμού χαμηλής ισχύος σημειώθηκε, γύρω στις 04:50 τα ξημερώματα της Δευτέρας 03 Ιουνίου.

Η έκρηξη σημειώθηκε στην είσοδο ταβέρνας, η οποία βρίσκεται στην οδό Φραγκλίνου Ρούσβελτ, στο Ζακάκι.

Από την έκρηξη προκλήθηκαν ελαφρές ζημιές στο υποστατικό και εξοπλισμό του.

Να σημειωθεί ότι στην ίδια ταβέρνα σημειώθηκε παρόμοιο περιστατικό πριν από δύο χρόνια και η Αστυνομία θεωρεί ότι πίσω από τα κίνητρα των δραστών βρίσκονται προσωπικοί λόγοι και όχι θέματα παροχής προστασίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.