ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Άνοιξαν όχημα και πήραν χιλιάδες ευρώ - Υπό σύλληψη 16χρονος και 18χρονος

Άνοιξαν όχημα και πήραν χιλιάδες ευρώ - Υπό σύλληψη 16χρονος και 18χρονος

Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη δύο προσώπων, ηλικίας 16 και 18 ετών, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής χρηματικού ποσού ύψους 6,400 ευρώ, που καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Λάρνακας, την περασμένη Πέμπτη, 30 Μαΐου.

Οι δύο ύποπτοι συνελήφθησαν χθες Κυριακή, δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων, ενώ ήδη τελούσαν υπό κράτηση, μετά τη σύλληψη τους την περασμένη Παρασκευή, για αριθμό άλλων υποθέσεων κλοπής, που διαπράχθηκαν τις προηγούμενες μέρες, στην επαρχία Αμμοχώστου.

Την κλοπή του μεγάλου χρηματικού ποσού κατήγγειλε στο ΤΑΕ Λάρνακας, άντρας ηλικίας 42 ετών. Σύμφωνα με την καταγγελία του 42χρονου, το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης, κλάπηκε το ποσό των 6,400 ευρώ από το αυτοκίνητο του, ενώ το όχημα βρισκόταν σταθμευμένο σε χώρο στάθμευσης οχημάτων, σε πολυκατοικία στη Λάρνακα.

Από τις εξετάσεις που έγιναν από το ΤΑΕ Λάρνακας, προέκυψαν στοιχεία εναντίον του 16χρονου και του 18χρονου. Εναντίον τους εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, δυνάμει των οποίων αυτοί συνελήφθησαν χθες και τέθηκαν υπό κράτηση, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας, ενώ παράλληλα, συνεχίζονται οι έρευνες από τον Αστυνομικό Σταθμό Αγίας Νάπας, σχετικά με ακόμη έξι υποθέσεις κλοπής περιουσίας από σταθμευμένα οχήματα, που διαπράχθηκαν στο διάστημα μεταξύ 25 και 30 Μαΐου, στην Αγία Νάπα και για τις οποίες έχουν επίσης συλληφθεί οι 16χρονος και 18χρονος, δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων.

Για τις έξι υποθέσεις, συνελήφθησαν και άλλα δύο πρόσωπα, ηλικίας 25 και 17 ετών.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απειλές Χεζμπολάχ: Τέσσερις πιθανοί στόχοι στην Κύπρο - Η χαρτογράφηση από αναλυτές

Από πού μας ήρθαν οι τουρίστες τον Μάιο και πόσοι Κύπριοι ταξίδεψαν στο εξωτερικό

Πισίνες: Αυτοί είναι οι συχνότεροι τύποι λοιμώξεων – Τα συμπτώματα, οι συμβουλές και το…βρεγμένο μαγιό – Ειδικός στο «T»

Σοβαρό τροχαίο Αγία Νάπα: Δεν φορούσε κράνος ο 21χρονος μοτοσικλετιστής - Η κατάσταση της υγείας του

Απόπειρα φόνου εναντίον αστυνομικού: Διάταγμα οκταήμερης κράτησης για τον 40χρονο



Απειλές Χεζμπολάχ: Τέσσερις πιθανοί στόχοι στην Κύπρο - Η χαρτογράφηση από αναλυτές

Απειλές Χεζμπολάχ: Τέσσερις πιθανοί στόχοι στην Κύπρο - Η χαρτογράφηση από αναλυτές

Μπορεί τα ΜΜΕ στο Λίβανο να αναφέρουν ότι ο ηγέτη της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, δεν απείλησε την Κύπρο αλλά την προειδοποίησε , ωστόσο αναλυτές προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα χαρτογραφώντας το ενδεχόμενο υλοποίησης όσων δήλωσε, αναφέροντας τέσσερις πιθανούς στόχους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top