Ξεκαθαρίζει για τους 27 μετανάστες στη Νεκρή Ζώνη η Κυβέρνηση - «Βρίσκόμαστε σε συνεργασία με την UNFICYP»

Ξεκαθαρίζει για τους 27 μετανάστες στη Νεκρή Ζώνη η Κυβέρνηση - «Βρίσκόμαστε σε συνεργασία με την UNFICYP»

Σε γραπτή δήλωση του, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνταντίνος Λετυμπιώτης επεσήμανε ότι, αναφορικά με το θέμα που δημιουργήθηκε με την παράνομη είσοδο 27 παράτυπων μεταναστών εντός της Νεκρής Ζώνης, η Κυβέρνηση επιθυμεί να ξεκαθαρίσει τα ακόλουθα.

Όπως αναφέρει στην δήλωση του, οι 27 παράτυποι μετανάστες παραμένουν εντός της Νεκρής Ζώνης, τους οποίους συνδράμει η Ειρηνευτική Δύναμη. Η Κυπριακή Δημοκρατία βρίσκεται σε συνεργασία με την UNFICYP προς αντιμετώπιση των ανθρωπιστικών αναγκών τους. Υπενθυμίζεται ότι παρόμοια περιστατικά υπήρξαν και στο παρελθόν.

Η Κυπριακή Δημοκρατία θα συνεχίσει την αποτελεσματική επιτήρηση κατά μήκος της Νεκρής Ζώνης, σύμφωνα και με τον Κανονισμό Πράσινης Γραμμής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Μεταξύ τεχνικών λύσεων και πολιτικών ναρκών - Η διπλωματία σε ρόλο «χαρτογράφου»

Κυπριακό: Μεταξύ τεχνικών λύσεων και πολιτικών ναρκών - Η διπλωματία σε ρόλο «χαρτογράφου»

Η άτυπη πενταμερής της Νέας Υόρκης κατέδειξε για ακόμα μία φορά την αναντιστοιχία ανάμεσα στην τεχνική πρόθεση και την πολιτική βούληση.