ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στα «σκαριά» δυο νέα εμπορικά κέντρα σε αυτές τις περιοχές της Λεμέσου - «Καμπανάκι» ΕΒΕΛ για το κυκλοφοριακό

Στα «σκαριά» δυο νέα εμπορικά κέντρα σε αυτές τις περιοχές της Λεμέσου - «Καμπανάκι» ΕΒΕΛ για το κυκλοφοριακό

Τις επιφυλάξεις αλλά και την έντονη ανησυχία του για περαιτέρω όξυνση στο κυκλοφοριακό πρόβλημα της Λεμεσού, εκφράζει το ΕΒΕΛ, μετά το πράσινο φως που δόθηκε από το Τμήμα Περιβάλλοντος για ανέγερση δυο νέων εμπορικών κέντρων στην περιοχή Αγίου Αθανασίου και Μέσα Γειτονιάς.

Σε ανακοίνωση του, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο της πόλης ξεκαθαρίζει πως δεν είναι ενάντια σε νέες επενδύσεις και αναπτύξεις, όμως ανησυχεί για την επιβάρυνση που τέτοιες επενδύσεις θα προκαλέσουν στο κυκλοφοριακό πρόβλημα της περιοχής.

Το ΕΒΕ Λεμεσού καλεί τα εμπλεκόμενα Υπουργεία Εσωτερικών και Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες, για την αποφυγή μιας τέτοιας εξέλιξης, «με την εκ των προτέρων αναβάθμιση του οδικού δικτύου στην περιοχή ανέγερσης των δυο νέων εμπορικών κέντρων και την κατασκευή τουλάχιστον του τμήματος του βόρειου παρακαμπτήριου, αλλά και των κάθετων δρόμων, για τη σύνδεση τους με το υφιστάμενο οδικό δίκτυο της περιοχής».

Ο βόρειος παρακαμπτήριος είναι ένα έργο υψίστης σημασίας για τη Λεμεσό, που θα συμβάλει στη μείωση του μεγάλου κυκλοφοριακού προβλήματος στην πόλη μας, καταλήγει η ανακοίνωση του ΕΒΕΛ.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top