ΔΙΕΘΝΗ

Ιταλία: Η τελευταία αγκαλιά τριών φίλων πριν τον θάνατο - Δείτε το σπαρακτικό βίντεο

Ιταλία: Η τελευταία αγκαλιά τριών φίλων πριν τον θάνατο - Δείτε το σπαρακτικό βίντεο

Ένα σπαρακτικό βίντεο που έρχεται από την Ιταλία, δείχνει τις τελευταίες στιγμές τριών φίλων, λίγο πριν χαθούν για πάντα.

Πρόκειται για την 20χρονη Πατρίτσια Κόρμος, την 23χρονη φίλη της Μπιάνκα Ντόρος και τον 25χρονο Κρίστιαν Μόλναρ, οι οποίοι είχαν πάει για πεζοπορία στις όχθες του ποταμού Νατισόνε στη Βόρεια Ιταλία και από τότε αγνοούνταν.

Μια ξαφνική νεροποντή προκάλεσε το «φούσκωμα» των νερών του ποταμού και τα τρία παιδιά, που τα βλέπουμε αγκαλιασμένα στο βίντεο, παρά τις προσπάθειες των διασωστών δεν τα κατάφεραν.

Τι συνέβη

Οι τρεις νέοι έκαναν βόλτα κατά μήκος του ποταμού Natisone, κοντά στο Ούντινε, στη βορειοανατολική Ιταλία, το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης. Όταν συνειδητοποίησαν ότι είχαν παγιδευτεί φώναξαν για βοήθεια.

Τα συνεργεία διάσωσης έφτασαν γρήγορα στο σημείο. Προσπάθησαν να σώσουν τα παιδιά πετώντας τους ένα σχοινί – αλλά δεν κατάφεραν να το φτάσουν, σύμφωνα με αναφορές και τελικά παρασύρθηκαν από το νερό. Τα πτώματα δύο γυναικών βρέθηκαν σε δύο ξεχωριστές τοποθεσίες περίπου 1 χιλιόμετρο πιο κάτω στον ποταμό την Κυριακή, σύμφωνα με την εφημερίδα Corriere della Sera.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του άνδρα συνεχίζονταιν.

 

 

Ο Σέρχιο Μπενεντέτι, αναπληρωτής διοικητής του Πυροσβεστικού Σώματος του Ούντινε, δήλωσε: «Οι συνθήκες του ποταμού βελτιώνονται σταδιακά γιατί το νερό, αν και πολύ αργά, τώρα υποχωρεί. Τώρα ο ήλιος λάμπει, αλλά πρέπει να δούμε τον καιρό ανάντη. Βρήκαμε τα κορίτσια μακριά το ένα από το άλλο, το πρώτο πτώμα εντόπισαν οι πυροσβέστες με ειδικές δυνατότητες στις τεχνικές του ποταμού, ερευνώντας το ποτάμι, ενώ το δεύτερο ανασύρθηκε από τους εθελοντές της Πολιτικής Προστασίας».

ΠΗΓΗ: In.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μονή Αββακούμ: Ραγδαίες εξελίξεις - Πληροφορίες ότι η Κλαϊδη εγκαταλείπει την υπεράσπιση του Νεκτάριου

Κατακλυσμός 2024: Όλες οι εκδηλώσεις της Κύπρου – Αυτοί είναι οι τραγουδιστές –έκπληξη- που θα έρθουν στο νησί

«Χρυσό» το καρπούζι: Αυτός είναι ο λόγος που πήραν «φωτιά» οι τιμές - Αναμένεται νέα άνοδος και σε άλλα προϊόντα

ΗΠΑ: Σάλος από διαφήμιση με twerking σε γυμναστήριο σχολείου για τουρνουά μπάσκετ - Ακυρώθηκε η εκδήλωση

Ανείπωτη θλίψη για τον 41χρονο Παναγιώτη - Καταγγελία ότι απεβίωσε λόγω ασυνεννοησίας γιατρών

Άννα Μονογιού: Τα συγκινητικά λόγια για τον Διονύση Τσακνή - Εμφανίστηκε σε live σύνδεση



ΟΗΕ: Δεν προγραμματίστηκε ταξίδι της Ολγκίν στην Κύπρο

ΟΗΕ: Δεν προγραμματίστηκε ταξίδι της Ολγκίν στην Κύπρο

Δεν έχει προγραμματιστεί ταξίδι της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα για το Κυπριακό Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ στην Κύπρο, δήλωσε την Παρασκευή ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος του ΓΓ, Φαρχάν Χακ κατά τη διάρκεια της Ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη, ενώ στις 19 Ιουνίου είχε αναφερθεί σε προσεχές ταξίδι της κ. Ολγκίν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top