ΔΙΕΘΝΗ

Ιταλία: Σάλος για τον γαμπρό που έκανε μπάτσελορ ντυμένος Χριστός - Του έβαλαν πρόστιμο 200 ευρώ για βλασφημία

Ιταλία: Σάλος για τον γαμπρό που έκανε μπάτσελορ ντυμένος Χριστός - Του έβαλαν πρόστιμο 200 ευρώ για βλασφημία

Αρκετές αντιδράσεις προκάλεσε στην Ιταλία η είδηση της σύλληψης ενός γαμπρού που έκανε μπάτσελορ πάρτι στην πόλη Τζεσόλο ντυμένος Χριστός!

Σύμφωνα με την εφημερίδα il gazzetino που δημοσίευσε και τη σχετική φωτογραφία, αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον νεαρό άνδρα και του επέβαλαν πρόστιμο 200 ευρώ για βλασφημία.

Όπως φαίνεται στη φωτογραφία ο άνδρας, τα στοιχεία του οποίου παραμένουν άγνωστα, ήταν ντυμένος με λευκό χιτώνα ενώ φέρεται να κουβαλούσε μαζί του και έναν σταυρό με τον οποίο πήγαινε από μπαρ σε μπαρ μαζί με την παρέα του.

 

 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Il Gazzettino (@ilgazzettino.it)

Κατά πληροφορίες οι αστυνομικοί αναζήτησαν τον άνδρα μετά από καταγγελίες που έγιναν για το πρόσωπό του.

«Υπήρχε μια ομάδα περίπου 10 νεαρών ανδρών και ένας από αυτούς ήταν ντυμένος σαν τον Ιησού Χριστό με έναν μακρύ λευκό χιτώνα και μούσι. Έσερνε μαζί του έναν μεγάλο ξύλινο σταυρό στην πλατεία και οι περισσότεροι τον τραβούσαν φωτογραφία γελώντας. Δεν προκαλούσαν προβλήματα και η κατάσταση δεν είχε ξεφύγει, ωστόσο μετά από λίγο έφτασε ένα περιπολικό, οι αστυνομικοί ζήτησαν από τους νεαρούς να τους δώσουν τις ταυτότητές τους και τελικά έβαλαν πρόστιμο 200 ευρώ στον "Χριστό"» περιέγραψε ιδιοκτήτης μπαρ της περιοχής.

Εκπρόσωπος της δημοτικής αρχής της Τζεσόλο δήλωσε ότι «τα τελευταία χρόνια έχουμε προσπαθήσει να βάλουμε όρια σε αντικοινωνικές συμπεριφορές στην πόλη με πρόστιμα. Οι αστυνομικοί που ενεπλάκησαν είχαν γίνει αποδέκτες καταγγελιών και επιβεβαίωσαν ότι ο άνδρας παραβίαζε τους νόμους περί βλασφημείας και του επέβαλαν πρόστιμο 200 ευρώ. Ο σταυρός κατασχέθηκε καθώς ο νεαρός και οι φίλοι του παραβίασαν τους κανόνες».

Η παραλιακή πόλη Τζεσόλο είναι κοντά στην Βενετία και θεωρείται δημοφιλής για τους Βρετανούς τουρίστες με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο άνδρας φέρεται να κατάγεται από τη γειτονική πόλη Ζένσον ντι Πάβε.

Πηγή: protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απειλές Χεζμπολάχ: Τέσσερις πιθανοί στόχοι στην Κύπρο - Η χαρτογράφηση από αναλυτές

Από πού μας ήρθαν οι τουρίστες τον Μάιο και πόσοι Κύπριοι ταξίδεψαν στο εξωτερικό

Πισίνες: Αυτοί είναι οι συχνότεροι τύποι λοιμώξεων – Τα συμπτώματα, οι συμβουλές και το…βρεγμένο μαγιό – Ειδικός στο «T»

Σοβαρό τροχαίο Αγία Νάπα: Δεν φορούσε κράνος ο 21χρονος μοτοσικλετιστής - Η κατάσταση της υγείας του

Απόπειρα φόνου εναντίον αστυνομικού: Διάταγμα οκταήμερης κράτησης για τον 40χρονο



Απειλές Χεζμπολάχ: Τέσσερις πιθανοί στόχοι στην Κύπρο - Η χαρτογράφηση από αναλυτές

Απειλές Χεζμπολάχ: Τέσσερις πιθανοί στόχοι στην Κύπρο - Η χαρτογράφηση από αναλυτές

Μπορεί τα ΜΜΕ στο Λίβανο να αναφέρουν ότι ο ηγέτη της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, δεν απείλησε την Κύπρο αλλά την προειδοποίησε , ωστόσο αναλυτές προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα χαρτογραφώντας το ενδεχόμενο υλοποίησης όσων δήλωσε, αναφέροντας τέσσερις πιθανούς στόχους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top