LIKE ONLINE

Τα πιο τυχερά ζώδια της εβδομάδας

Τα πιο τυχερά ζώδια της εβδομάδας

Αυτή την εβδομάδα, τρία ζώδια είναι έτοιμα να αδράξουν τις ευκαιρίες που θα προκύψουν από ορισμένες αστρολογικές διελεύσεις, οι οποίες επηρεάζουν τον τρόπο με τον οποίο βλέπουν τη ζωή και κυρίως, τους συντρόφους τους και οραματίζονται τις σχέσεις τους.

Σημαντικές και σημαίνουσες διελεύσεις αυτή την εβδομάδα είναι η σύνοδος του Ήλιου με την Αφροδίτη, η νέα σελήνη στους Διδύμους, το τρίγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο, το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο, ο Άρης στον Ταύρο και η ευθυγράμμιση Δία/Σελήνης.

Όλα αυτά σημαίνουν ίντριγκα και περιπέτεια για τρία ζώδια συγκεκριμένα, τα οποία θα κάνουν σχέδια ταξιδιών και θα υποσχέσεις που θα τηήσουν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Κριός

Σημαντικές ανατροπές στη ζωή σας. καθώς η εβδομάδα 3 – 9 Ιουνίου 2024 σάς δείχνει ότι επειδή ένα πράγμα πήγε στραβά, δεν σημαίνει πως όλη κατάσταση ακυρώνεται. Αυτό μπορεί να αφορά σε ένα επαγγελματικό γεγονός ή μια ανατροπή στα ερωτικά σας. Νομίζατε πως κάτι είχε τελειώσει, αλλά να που τελικά δεν είχε σβήσει μέσα σας και επανέρχεται.

Ο Δίας φροντίζει να κάνετε τις σωστές κινήσεις και με τον Άρη στον Ταύρο, είστε ουσιαστικά καλυμμένες σε όλους τους τομείς.

Αυτό που σας δείχνει αυτή η εβδομάδα είναι ότι μπορείτε να είστε αυθόρμητες. Οπότε, ακολούθησε τη ροή. Έτσι θα εξελιχθεί αυτό το καλοκαίρι για εσάς. Βαρεθήκατε τις δύσκολες στιγμές, γι’ αυτό και αγκαλιάζετε τον αυθορμητισμό. Και η ομορφιά του όλου πράγματος είναι ότι εσείς είστε η υπεύθυνη για τη ζωή σας – την οδηγείτε όπου θέλετε.

Τοξότης

Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο σάς κάνει να επανεκτιμήσετε την ερωτική σας ζωή, στο βαθμό που ξέρετε τι θέλετε και αισθάνεστε αρκετά γενναίες αυτή την εβδομάδα για να δώσετε στον σύντροφό σας να καταλάβει ότι ορισμένα πράγματα μπορούν να μείνουν στη σχέση και άλλα να φύγουν. Η ενέργεια του Κρόνου επηρεάζει πραγματικά την προσωπικότητά σας αυτή την εβδομάδα, και αυτό θα λειτουργήσει όχι μόνο για εσάς αλλά και για το σύντροφό σας.

Αυτό που θα ανακαλύψετε είναι ότι οι δυο σας δεν χρειάζεται να φοβάστε την αντιπαράθεση. Και αν τα προσωπικά όρια είναι σημαντικά και δεν έχουν ακόμη καθοριστεί, τότε τώρα είναι η ώρα για να τα θέσετε. Δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα με την επικοινωνία κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, καθώς η ενέργεια των Διδύμων είναι στο πλευρό σας. Η λήψη αποφάσεων έρχεται τώρα πολύ πιο γρήγορα από ό,τι στο παρελθόν.

Θα δείτε επίσης ότι ως ζευγάρι, είστε σε θέση να εξομαλύνετε τα πράγματα μαζί με τρόπους που ίσως να μην μπορούσατε να κάνετε πριν, απλά και μόνο επειδή διστάζατε να πείτε τις αλήθειες σας. Γνωρίζοντας ότι έχετε δημιουργήσει αυτόν τον υπέροχο ασφαλή χώρο ο ένας για τον άλλον, νιώθετε ασφάλεια για το μέλλον.

Ιχθύες

Αυτό που πάντα θέλατε από έναν σύντροφο ήταν ένα άτομο που να αποζητά την ίδια περιπέτεια με εσάς, και κατά τη διάρκεια της περιόδου 3-9 Ιουνίου, θα διαπιστώσετε ότι κάτι στο σημερινό σας σύντροφο έχει αλλάξει προς αυτή την κατεύθυνση. Δείχνει ενδιαφέρον για εσάς και τα σχέδια που κάνετε μαζί.

Επιτέλους, συμβαίνει! Μπορεί να σας αρέσει να χουχουλιάζετε στον καναπέ, αλλά συχνά αποζητάτε και λίγη περιπέτεια – θα την έχετε.

Φρεσκάδα και όρεξη σάς χαρακτηρίζουν αυτή την εβδομάδα, καθώς σας βάζει να σχεδιάζετε περιπέτειες. Αρχίστε να ενθουσιάζεστε!

ΠΗΓΗ: marieclaire.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τα έκαναν «Γης Μαδιάμ» στη Λεμεσό - Βίντεο από την άγρια συμπλοκή, η κατάσταση της υγείας των τραυματιών

Ηλεκτροπληξία: Οι κίνδυνοι και πώς μπορείς να προστατευθείς - Χιλιάδες τα ακατάλληλα υλικά στην αγορά

Απαγόρευση κινητών: Θα εφαρμοστεί με τη νέα σχολική χρονιά; Οι διαφωνίες και τα «στρατόπεδα» στη Βουλή

Σε πολιτικό συνέδριο τον Οκτώβριο οδηγείται η ΕΔΕΚ - Δεν τίθεται θέμα παραίτησης της ηγεσίας

Λευκός καπνός στη Σύνοδο Κορυφής - Συμφωνία των «27» για Φον ντερ Λάιεν, Κόστα και Κάλας

Μονή Αββακούμ: Ο Νεκτάριος φέρεται να εξόφλησε αυτοκίνητο με εισφορές πιστών – «Ο Ταμασού έχει έκθεση που τον δικαιώνει…»



Συγχαρητήρια ΠτΔ σε Φον ντερ Λάιεν, Κόστα και Κάλας - «Η ΕΕ θα προσφέρει ακόμη περισσότερα στους πολίτες της»

Συγχαρητήρια ΠτΔ σε Φον ντερ Λάιεν, Κόστα και Κάλας - «Η ΕΕ θα προσφέρει ακόμη περισσότερα στους πολίτες της»

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης συνεχάρη τους Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, τον Αντόνιο Κόστα και την Κάγια Κάλας για την επιλογή τους για την ηγεσία των θεσμών της ΕΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top