LIKE ONLINE

Κένυα: Λέαινα ανέβηκε σε φράχτη, σκότωσε ροτβάιλερ 75 κιλών και το πήρε μαζί της - Δείτε το viral βίντεο

Κένυα: Λέαινα ανέβηκε σε φράχτη, σκότωσε ροτβάιλερ 75 κιλών και το πήρε μαζί της - Δείτε το viral βίντεο

Μια λέαινα μπήκε στον κήπο μιας οικογένειας και πήρε το κατοικίδιο σκυλί της, ράτσας ροτβάιλερ σε ένα τρομακτικό βίντεο που έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το περιστατικό συνέβη στα περίχωρα του Ναϊρόμπι της Κένυας, όταν μια λέαινα πήδηξε την πύλη του κήπου της οικογένειας και έφυγε με το κατοικίδιο στα σαγόνια της μέσα στη νύχτα, όπως μετέδωσαν τοπικά μέσα ενημέρωσης και δέιχνει το βίντεο.

Το viral βίντεο, που κατέγραψε κάμερα κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης, δείχνει τη λέαινα να κάνει ένα άλμα πάνω στον τοίχο του κήπου. Στη συνέχεια φαίνεται να ρίχνει μια ματιά στον κήπο πριν πηδήξει μέσα σε αυτόν. Ωστόσο, σε μια σκληρή στιγμή, στη συνέχεια επανεμφανίστηκε με το άψυχο σκυλί ανάμεσα στα σαγόνια της και εξαφανίστηκε στο περιβάλλον.

Η οικογένεια εξέφρασε σοκ και θλίψη αφού η λέαινα έφυγε με το κατοικίδιό τους, η οποία ονομάζονταν Jaci και έχει και έναν δίδυμο αδερφό τον Laser.

Αργότερα, η ιδιοκτήτρια του σκύλου Sylvia Wamai δήλωσε ότι το περιστατικό συνέβη στις 21 Μαΐου και ότι η λέαινα χρειάστηκε λιγότερο από 10 λεπτά για να πάρει το σκυλί. Είπε στο BBC: «Δεν χρειάστηκαν καν 10 λεπτά. Έτσι απλά, χάσαμε τον σκύλο μας». «Σοκαριστήκαμε γιατί ήμασταν έξω και ψάχναμε το σκύλο μας και η λέαινα ήταν μόλις λίγα μέτρα μακριά από την πύλη», πρόσθεσε η Wamai.

Οι αναφορές ανέφεραν ότι η οικογένεια διέμενε σε μια περιοχή που συνορεύει με εθνικό πάρκο. Η ιδιοκτήτρια του σκύλου δήλωσε ότι η παρουσία άγριων ζώων ήταν κάτι συνηθισμένο στην περιοχή, ωστόσο, είπε ότι ήταν απίστευτο το γεγονός ότι η λέαινα θα έμπαινε στο σπίτι τους και θα έπαιρνε τον σκύλο τους. Μια τέτοια κίνηση θεωρείται λύση απελπισίας για ένα λιοντάρι, με τους ειδικούς να πιστεύουν πως σπρώχτηκε από την ανάγκη.

Τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους, ένας άνδρας κατακρεουργήθηκε μέχρι θανάτου από ένα λιοντάρι αφού μπήκε στο κλουβί του για να βγάλει μια σέλφι. Το περιστατικό συνέβη στο ινδικό κρατίδιο Andhra Pradesh, όπου ένας άνδρας που αναγνωρίστηκε ως ο 38χρονος Prahlad Gujjar από το Alwar στο Rajasthan, μπήκε στην περίφραξη και προσπάθησε να βγάλει σέλφι με το λιοντάρι.

Τον τελευταίο καιρό έχουν εμφανιστεί λιοντάρια και στην Ευρώπη, με τα περισσότερα των λίγων περιστατικών να αφορούν λιοντάρια που είχαν δραπετεύσει πό τσίρκο ή ζωολογικούς κήπους ή σε άλλες περιπτώσεις να αποδεικνύεται ένα θεαματικό φιάσκο.

ΠΗΓΗ: In.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ανάλυση - Απειλές Χεζμπολάχ: Πώς μια πολεμική σύρραξη θα μας επηρεάσει οικονομικά - Οι πτυχές και τα ακραία σενάρια

Κατακλυσμός 2024: Όλες οι εκδηλώσεις της Κύπρου – Αυτοί είναι οι τραγουδιστές –έκπληξη- που θα έρθουν στο νησί

«Χρυσό» το καρπούζι: Αυτός είναι ο λόγος που πήραν «φωτιά» οι τιμές - Αναμένεται νέα άνοδος και σε άλλα προϊόντα

Απόστολος Λύτρας: Πρώτη νύχτα στη φυλακή - Τα επόμενα βήματα της Δικαιοσύνης - Φωτογραφίες και βίντεο

Άννα Βίσση: Μας δείχνει στο Instagram το νέο της κούρεμα - Δείτε φωτογραφία

Πυρκαγιά σε εξοχική κατοικία τα ξημερώματα - Εκτεταμένες ζημιές, επηρεάστηκαν και παλιά οχήματα



Στελέχη κομμάτων του κέντρου πετάνε το γάντι στις ηγεσίες τους - Στο στόχαστρο η συνεργασία με την Κυβέρνηση

Στελέχη κομμάτων του κέντρου πετάνε το γάντι στις ηγεσίες τους - Στο στόχαστρο η συνεργασία με την Κυβέρνηση

Σε μία προσπάθεια να ξανασυστηθούν στους πολίτες που τους γύρισαν την πλάτη, βρίσκονται οι πολιτικές δυνάμεις, οι οποίες μέσα από τα συλλογικά όργανα προβαίνουν σε απολογισμό του αποτελέσματος των εκλογών της 9ης Ιουνίου. Μπορεί για τον ΔΗΣΥ και το ΑΚΕΛ οι απώλειες σε ψήφους να ήταν μεγάλες, όμως όπως έχουμε γράψει ξανά, το καθένα από τα δύο μεγάλα κόμματα κρύφτηκαν προς το παρόν πίσω από τις «νίκες» τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top