ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Η SEAT γιορτάζει τα 40χρονα Ibiza με την έκδοση Anniversary Limited Edition

Η SEAT γιορτάζει τα 40χρονα Ibiza με την έκδοση Anniversary Limited Edition

Το εργοστάσιο της SEAT γιορτάζει τα 40 χρόνια του πιο εμβληματικού της μοντέλου με το Ibiza Anniversary Limited Edition. Από την πρώτη παρουσίασή του το 1984, το SEAT Ibiza έχει πουλήσει πάνω από έξι εκατομμύρια αυτοκίνητα, αποτελώντας το μοντέλο με τις περισσότερες πωλήσεις της μάρκας. Ένα μοντέλο που πήρε την ονομασία του από το νησί της Ίμπιζα, αποτέλεσε την αφετηρία για την επιτυχία της εταιρείας.

Η πρώτη γενιά του SEAT Ibiza έθεσε τα θεμέλια για την ιστορία επιτυχίας της SEAT.
Ήταν το πρώτο όχημα που ανέπτυξε η μάρκα χωρίς τη βοήθεια τεχνολογικού συνεργάτη, βασιζόμενη στην εσωτερική τεχνογνωσία και σε αυτή των συνεργατών της. Δηλαδή των Giorgetto Giugiaro για την εξωτερική σχεδίαση, της Karmann για την εσωτερική σχεδίαση και της Porsche για το σύστημα κίνησης.

Από το 1984 μέχρι σήμερα έχουν κυκλοφορήσει στην αγορά πέντε συνολικά γενιές του μοντέλου με την κάθε μια να παρουσιάζει πληθώρα τεχνολογικών και σχεδιαστικών καινοτομιών. Κάτι που έδωσε την ευκαιρία στη SEAT να εδραιώσει τη θέση της ως παγκόσμια εταιρεία, παραδίδοντας οχήματα σε αγορές σε όλο τον κόσμο.

Η SEAT γιορτάζει την 40η επέτειο του Ibiza, παρουσιάζοντας μια ειδική έκδοση με την ονομασία «Anniversary», η οποία διαθέτει νέο εξοπλισμό και χρώματα, καθώς και νέες ζάντες αλουμινίου και σχεδιαστικά στοιχεία. Ο εξωτερικός σχεδιασμός του οχήματος επωφελείται από το αποκλειστικό χρώμα Graphene Grey στο αμάξωμα και το Cosmo Grey στις ζάντες αλουμινίου 18", καθώς και από το ξεχωριστό λογότυπο “Anniversary Limited Edition” με λέιζερ στην κολόνα B του αυτοκινήτου. Στο εσωτερικό, η καμπίνα αποκτά μια νέα πινελιά με την εισαγωγή αποκλειστικών υφασμάτινων Bucket καθισμάτων, τα οποία προσφέρουν στους εμπρός επιβάτες ένα νέο επίπεδο δυναμισμού και άνεσης, ένα νέο ματ φινίρισμα Dark Aluminium για τις πόρτες και την κονσόλα, καθώς και ένα λογότυπο «Anniversary Limited Edition» με λέιζερ στο κατώφλι της πόρτας.

«Η επιτυχία του εμβληματικού Ibiza σήμαινε ότι ορισμένες χώρες αναγνώριζαν το όχημα ακόμη και πριν από τη μάρκα! Η μάρκα SEAT διαθέτει σήμερα την καλύτερη γκάμα προϊόντων στην ιστορία της και είναι πλέον ισχυρότερη από ποτέ», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της SEAT Wayne Griffiths».

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έκλεισε εκνευρισμένος την σύνδεση ο Βαβούσκος «Με ειρωνεύεστε»: Η αμφισβήτηση και ο καταστατικός χάρτης για Μονή Αββακούμ

Δουλειά με το ζόρι στον καύσωνα: Πόσα εξώδικα εκδόθηκαν - Εργοτάξια τερμάτισαν την λειτουργία τους λόγω παραβάσεων

Ανάλυση: Σε νέα εποχή οι σχέσεις ΗΠΑ – Κύπρου – Διεθνολόγος εξηγεί στο «Τ» για την άρση της υποχρέωσης για έκδοση visas

Υπουργικό: Ενέκρινε την παραχώρηση οικονομικής βοήθειας σε πληγέντες από τις πυρκαγιές σε Πάφο και Λευκωσία

Ανέλαβε καθήκοντα ο νέος Υφυπουργός - Πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης και παραλαβής του χαρτοφυλακίου

Φειδίας: Τι έκανε τις πρώτες 48 ώρες στο Ευρωκοινοβούλιο - Με βίντεο απαντά αν του άρεσε



Η πρώτη αντίδραση του ΠτΔ στις απειλές Χεζμπολάχ - Πώς απάντησε στον Ηγέτη Νασράλα

Η πρώτη αντίδραση του ΠτΔ στις απειλές Χεζμπολάχ - Πώς απάντησε στον Ηγέτη Νασράλα

Η Κυπριακή Δημοκρατία δεν εμπλέκεται με κανένα τρόπο στις πολεμικές συρράξεις, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η Κυπριακή Δημοκρατία αποτελεί μέρος της λύσης και όχι του προβλήματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top