Τουρκία: Ρινγκ η Εθνοσυνέλευση - Έπεσε ξύλο ανάμεσα σε βουλευτές του Ερντογάν και του κουρδικού κόμματος

Τουρκία: Ρινγκ η Εθνοσυνέλευση - Έπεσε ξύλο ανάμεσα σε βουλευτές του Ερντογάν και του κουρδικού κόμματος

Σκηνές ρινγκ εκτυλίχθηκαν στη συνεδρίαση στην Εθνοσυνέλευση της Τουρκίας, καθώς βουλευτές πιάστηκαν στα χέρια.

Οπως αναφέρει η ΕΡΤ, βουλευτές του φιλοκουρδικού Κόμματος Δημοκρατίας και Ισότητας των Λαών (DEM) κατέθεσαν πρόταση για κοινοβουλευτικό έλεγχο.

Προχώρησαν σε διαμαρτυρία μπροστά στην έδρα, υψώνοντας πλακάτ για την καθαίρεση του εκλεγμένου με το DEM δημάρχου της επαρχίας Χακιάρι και την αντικατάστασή του από το υπουργείο Εσωτερικών από τον διορισμένο νομάρχη.

Η κίνησή τους προκάλεσε την αντίδραση βουλευτών του ΑΚΡ, οι οποίοι ζήτησαν το λόγο.

Οι τόνοι ανέβηκαν και ο ξυλοδαρμός ανάμεσα σε βουλευτές ξεκίνησε.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Εντός των επόμενων 24ωρων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα προβεί σε ανακοινώσεις για τα επόμενα βήματα, μετά και τη λήψη των σχετικών εκθέσεων αναφορικά με τις  καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, όπως ο ίδιος ανέφερε απόψε.

BEST OF TOTHEMAONLINE