ΔΙΕΘΝΗ

Ισπανός πατέρας επιτέθηκε σε κωμικό on stage επειδή έκανε σεξουαλικό αστείο για τον 3 μηνών γιο του - Δείτε βίντεο

Ισπανός πατέρας επιτέθηκε σε κωμικό on stage επειδή έκανε σεξουαλικό αστείο για τον 3 μηνών γιο του - Δείτε βίντεο

Απρόσμενη τροπή πήρε το σόου ενός stand up κωμικού το βράδυ της Δευτέρας στη Μαδρίτη, αφού δέχτηκε άγρια επίθεση από έναν άνδρα ενώ βρισκόταν on stage.

Στο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου εμφανίζεται ο μουσικός Αλμπέρτο Πουτζιλάτο, γνωστός στην Ισπανία για τη συμμετοχή του σε ακροδεξιά κινήματα, να ορμάει πάνω στον κωμικό Χαϊμέ Καραβάκα και να τον χτυπάει με δύναμη στο κεφάλι.

Σύμφωνα με τη New York Post, αφορμή για την επίθεση στάθηκε ένα «σεξουαλικό αστείο» που είχε κάνει νωρίτερα ο κωμικός στα social media, και πιο συγκεκριμένα κάτω από μια ανάρτηση του Πουτζιλάτο στο «Χ» για τον τριών μηνών γιο του.
 

Ειδικότερα, ο μουσικός είχε ποστάρει μια φωτογραφία του μωρού με τη λεζάντα «το καμάρι μου», κάτω από την οποία ο κωμικός σχολίασε ότι «κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει την πιθανότητα να γίνει γκέι και όταν μεγαλώσει να βαρεθεί να γλείφει μ... ψ...».
 
Ο μουσικός αντέδρασε αμέσως οργισμένα. «Σε διαβεβαιώ ότι θα ζητήσεις συγγνώμη για αυτό που είπες για τον 3 μηνών γιο μου και ότι θα ανακαλύψεις ότι η πραγματική ζωή δεν είναι Twitter», απάντησε online στον Καραβάκα, προτού εμφανιστεί τελικά στο σόου του για να κάνει την απειλή του πραγματικότητα.

Στο βίντεο της επίθεσης στο κλαμπ όπου εμφανιζόταν ο Καραβάκα το βράδυ της Δευτέρας, ο Πουτζιλάτο εμφανίζεται να χτυπά τον κωμικό ζητώντας του να επαναλάβει αυτό που έγραψε για τον μικρό του γιο, και να εξηγεί στο αναστατωμένο κοινό τους λόγους για τους οποίους εξερράγη.

tweetss
Ο Καραβάκα αργότερα σχολίασε μέσω «Χ» την επίθεση που δέχτηκε, αποκαλύπτοντας ότι δέχτηκε και απειλές για τη ζωή του.

«Η πρόθεσή μου να αστειευτώ κατέληξε σε ένα ατυχές και τελείως ανάρμοστο σχόλιο από τη μεριά μου. Ζητώ συγγνώμη σε οποιονδήποτε προσβλήθηκε. Ας αφήσουμε πίσω μας τη βία και ας δημιουργήσουμε έναν καλό κόσμο για να μεγαλώνουν οι άνθρωποι ελεύθεροι», έγραψε ο Καραβάκα.

Ο Πουτζιλάτο, που δεν έχει γίνει γνωστό εάν αντιμετωπίζει δίωξη για τις ενέργειές του στο κλαμπ, απάντησε γρήγορα λέγοντας ότι αποδέχεται τη συγγνώμη του κωμικού.

«Υπερασπίζομαι την ελευθερία έκφρασης όπως και το δικαίωμά μου να απαντώ ανάλογα. Δεν θέλω το κακό σου και ελπίζω αυτό που συνέβη να κάνει και άλλους να αντιληφθούν ότι τα παιδιά είναι ιερά», έγραψε σε δικό του tweet.
 
ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ανάλυση - Απειλές Χεζμπολάχ: Πώς μια πολεμική σύρραξη θα μας επηρεάσει οικονομικά - Οι πτυχές και τα ακραία σενάρια

Κατακλυσμός 2024: Όλες οι εκδηλώσεις της Κύπρου – Αυτοί είναι οι τραγουδιστές –έκπληξη- που θα έρθουν στο νησί

«Χρυσό» το καρπούζι: Αυτός είναι ο λόγος που πήραν «φωτιά» οι τιμές - Αναμένεται νέα άνοδος και σε άλλα προϊόντα

Απόστολος Λύτρας: Πρώτη νύχτα στη φυλακή - Τα επόμενα βήματα της Δικαιοσύνης - Φωτογραφίες και βίντεο

Άννα Βίσση: Μας δείχνει στο Instagram το νέο της κούρεμα - Δείτε φωτογραφία

Πυρκαγιά σε εξοχική κατοικία τα ξημερώματα - Εκτεταμένες ζημιές, επηρεάστηκαν και παλιά οχήματα



Στελέχη κομμάτων του κέντρου πετάνε το γάντι στις ηγεσίες τους - Στο στόχαστρο η συνεργασία με την Κυβέρνηση

Στελέχη κομμάτων του κέντρου πετάνε το γάντι στις ηγεσίες τους - Στο στόχαστρο η συνεργασία με την Κυβέρνηση

Σε μία προσπάθεια να ξανασυστηθούν στους πολίτες που τους γύρισαν την πλάτη, βρίσκονται οι πολιτικές δυνάμεις, οι οποίες μέσα από τα συλλογικά όργανα προβαίνουν σε απολογισμό του αποτελέσματος των εκλογών της 9ης Ιουνίου. Μπορεί για τον ΔΗΣΥ και το ΑΚΕΛ οι απώλειες σε ψήφους να ήταν μεγάλες, όμως όπως έχουμε γράψει ξανά, το καθένα από τα δύο μεγάλα κόμματα κρύφτηκαν προς το παρόν πίσω από τις «νίκες» τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top