ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Επιχείρηση παράνομης εργοδότησης: Συλλήψεις σε Λευκωσία και Λεμεσό

Επιχείρηση παράνομης εργοδότησης: Συλλήψεις σε Λευκωσία και Λεμεσό

Στοχευμένες επιχειρήσεις, στις επαρχίες Λευκωσίας και Λεμεσού, για πάταξη του φαινομένου της παράνομης εργοδότησης, διεξήγαγε σήμερα η Αστυνομία, σε συνεργασία με το Υπουργείο Εργασίας. Στο πλαίσιο των επιχειρήσεων εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οκτώ πρόσωπα, τα οποία εργάζονταν παράνομα.

Η πρώτη επιχείρηση διεξήχθη στην επαρχία Λευκωσίας, από μέλη της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης (ΥΑ&Μ) Μόρφου, με τη συμμετοχή του ΤΑΕ Μόρφου και επιθεωρητών του Υπουργείου Εργασίας. Κατά τη διάρκειά της διενεργήθηκε έλεγχος σε εργοτάξιο, όπου εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν εφτά πρόσωπα, τα οποία εργάζονταν παράνομα. Ένας εξ αυτών μάλιστα, φέρεται να παρουσίασε στους αστυνομικούς πλαστό δελτίο ταυτότητας, ενώ εναντίον του προέκυψε και το αδίκημα της παράνομης παραμονής στην Κύπρο.

Όσον αφορά στον εργοδότη των πιο πάνω προσώπων, τη διερεύνηση των αδικημάτων, που φαίνεται να προκύπτουν εναντίον του, ανέλαβαν οι επιθεωρητές του Υπουργείου Εργασίας.

Κατά τη δεύτερη επιχείρηση, που διεξήχθη στη Λεμεσό, μέλη της ΥΑ&Μ και επιθεωρητές του Υπουργείου Εργασίας, προχώρησαν στον έλεγχο συνεργείου, που ασχολείτο με τον καθαρισμό πολυκατοικίας. Κατά τον έλεγχο εντοπίστηκε και συνελήφθη ένα πρόσωπο, το οποίο εργαζόταν παράνομα, παρουσιάζοντας πλαστό δελτίο ταυτότητας.

Οι δράσεις της Αστυνομίας, σε συνεργασία με το Υπουργείο Εργασίας, για πάταξη του φαινομένου της παράνομης εργοδότησης συνεχίζονται καθημερινά.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Θανατηφόρο στη Λεμεσό: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του άτυχου 16χρονου - Προσπάθειες για εντοπισμό της μοτοσικλέτας

• Κίτρινη προειδοποίηση για καταιγίδες – Ασταθής ο καιρός το Σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα - Πότε θα τεθεί σε ισχύ

• Σοβαρά στην εντατική νοσηλεύεται ο άνδρας που επιχείρησε να βουτήξει από μπαλκόνι σε πισίνα – Τραυματίστηκε στο κεφάλι

• Σεξ: Το κόλπο των 20′ που απογειώνει την ευχαρίστηση - «Πιάνει» καλύτερα στις γυναίκες

• Iron Maiden: Θα κάνουν παγκόσμια περιοδεία για να γιορτάσουν τα 50 χρόνια τους - Από πού ξεκινούν

• Ανδρέας Γεωργίου για Σιμώνη Χριστοδούλου: «Θέλουμε να κάνουμε πολλά παιδιά»



Υπουργικό: Ενέκρινε τον Προϋπολογισμό για το 2025

Υπουργικό: Ενέκρινε τον Προϋπολογισμό για το 2025

Το Υπουργικό Συμβούλιο κατά τη συνεδρία του σήμερα, 20.9.2024, ενέκρινε, το νομοσχέδιο του Προϋπολογισμού για το έτος 2025 και το Μεσοπρόθεσμο Δημοσιονομικό Πλαίσιο 2025-2027. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top