«Χρυσοδάκτυλη» Φιλιππινέζα στην Αραδίππου

«Χρυσοδάκτυλη» Φιλιππινέζα στην Αραδίππου

Δαχτυλίδια από χρυσό και λευκόχρυσο, καδένες λαιμού και άλλα κοσμήματα αξίας περίπου 7 χιλιάδων ευρώ, κλάπηκαν από την οικία ηλικιωμένης στην Αραδίππου και ως ύποπτη φέρεται η οικιακή της βοηθός από τις Φιλιππίνες.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε την Δευτέρα, 28/08, στον Αστυνομικό Σταθμό Αραδίππου από γυναίκα κάτοικο Αραδίππου, ότι είχε υποψίες πως στις 25/8/2015 η οικιακή βοηθός της μητέρας της, ηλικίας 40 χρόνων από τις Φιλιππίνες, της έκλεψε ένα χρυσό μενταγιόν.

Η Αστυνομία άρχισε έρευνες σε υποστατικά και άτομα που εμπορεύονται χρυσό. Σε ένα από αυτά εντοπίστηκε το χρυσό μενταγιόν, ενώ αποκαλύφθηκε ότι η αλλοδαπή πούλησε στο παρελθόν στο ίδιο υποστατικό και δύο χρυσά δαχτυλίδια.

Η κόρη της ηλικιωμένης διενήργησε έλεγχο στα κοσμήματα της μητέρας της και διαπίστωσε πως έλειπαν διάφορα χρυσά και λευκόχρυσα δαχτυλίδια, καδένες λαιμού και άλλα χρυσαφικά συνολικής αξίας 6, 960 ευρώ.

Η 40χρονη από τις Φιλιππίνες συνελήφθη από την Αστυνομία, τέθηκε υπό κράτηση και σήμερα αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος κράτησης της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οδυσσέας Μιχαηλίδης: «Δεν αποδεχόμαστε να διοικούν οι δήθεν άριστοι των αρίστων» - Τι σημαίνει το ΑΛΜΑ

Οδυσσέας Μιχαηλίδης: «Δεν αποδεχόμαστε να διοικούν οι δήθεν άριστοι των αρίστων» - Τι σημαίνει το ΑΛΜΑ

Σάρκα και οστά παίρνει το νέο πολιτικό εγχείρημα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, με την ίδρυση του κινήματος «Άλμα», το οποίο παρουσίασε σε δημοσιογραφική διάσκεψη που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στο οίκημα του κινήματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE