ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Μαντλίν ΜακΚάν: Βιντεοσκοπημένη κακοποίηση παιδιών φέρεται να περιείχαν mail του 47χρονου υπόπτου Κρίστιαν Μπρίκνερ

Μαντλίν ΜακΚάν: Βιντεοσκοπημένη κακοποίηση παιδιών φέρεται να περιείχαν mail του 47χρονου υπόπτου Κρίστιαν Μπρίκνερ

Η γερμανική αστυνομία ανακάλυψε έναν λογαριασμό email που συνδέει τον 47χρονο Κρίστιαν Μπρίκνερ με την εξαφάνιση της Μαντλίν Μακάν, έγραψε η βρετανική εφημερίδα Daily Mail αναφερόμενη στην κατάθεση που έδωσε ο ιδιωτικός ερευνητής Titus Stampa.

Ο ντετέκτιβ, είπε σε δικαστήριο στη Γερμανία ότι βρέθηκαν ηλεκτρονικά μηνύματα σε έναν λογαριασμό Hotmail που χρησιμοποιούσε ο Μπρίκνερ τα οποία έδειχναν βιντεοσκοπημένη κακοποίηση παιδιών από «ηλικίας τριών ή τεσσάρων ετών». Ο Stampa περιέγραψε ένα email που περιγράφει λεπτομερώς μια φαντασίωση «για ένα πεντάχρονο κορίτσι και τη μητέρα της που απήχθησαν και μεταφέρθηκαν σε ένα φορτηγό» προτού «κακοφορηθούν σεξουαλικά».

Eίναι η πρώτη φορά που αναφέρονται στοιχεία που συνδέουν άμεσα τον Μπρίκνερ με την εξαφάνιση του τρίχρονου κοριτσιού από ένα εξοχικό διαμέρισμα στην Πράια ντα Λουζ της Πορτογαλίας το 2007.

Ο Μπρίκνερ έχει καταδικαστεί για παιδεραστία και διακίνηση ναρκωτικών και από το 2019 εκτίει ποινή 7ετούς φυλάκισης για τον βιασμό μιας Αμερικανίδας στο Αλγκάρβε της Πορτογαλίας, στην ίδια περιοχή όπου χάθηκαν τα ίχνη της μικρής Μαντλίν.

Ο καταδικασμένος παιδόφιλος κατονομάστηκε επίσημα ως ύποπτος τον Απρίλιο του 2022, αφού το κίτρινο και άσπρο τροχόσπιτο VW T3 Westfalia φέρεται να εντοπίστηκε κοντά στο θέρετρο Praia da Luz στην Πορτογαλία.

Ο Μπρίκνερ φέρεται να διέγραψε όλα τα email από αυτόν τον λογαριασμό στις αρχές του 2007, όταν η Mαντλιν εξαφανίστηκε, είπε ο Stampa.

«Μπορώ να θυμηθώ ότι τα πράγματα διαγράφηκαν «μαζικά» στα εισερχόμενα. Δεν υπήρχε τίποτα εκεί από τον Ιανουάριο του 2007», είπε στο δικαστήριο.

Πηγή: Daily Mail/ertnews

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Σε ουδέτερο έδαφος οι συναντήσεις Ολγκίν με Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Κανένα σημάδι για πρόοδο στο Κυπριακό

Τιμές καυσίμων: Μεγάλες αποκλίσεις μεταξύ των επαρχιών - Περαιτέρω αυξήσεις στον ορίζοντα - Πίνακες

Θεραπεία με το… σταγονόμετρο: Σοβαρές ελλείψεις σε καινοτόμο φάρμακο - Πότε θα είναι ξανά διαθέσιμο

Ανατροπή στο σοβαρό τροχαίο στην Πάφο: Ανταλλάξαν θέση ο οδηγός με τον συνοδηγό – Η κατάσταση της υγείας του 25χρονου μοτοσικλετιστή

Έκανε ψευδή καταγγελία στον συγκάτοικό του ότι τον μαχαίρωσε στην πλάτη - Κατηγορήθηκε 29χρονος

Πυρκαγιά στην Αραδίππου: Ομολόγησε 27χρονος τον εμπρησμό - Επιτέθηκε και σε αστυνομικό



Φόνος στην Ορμήδεια: Στη  δημοσιότητα το όνομα του 45χρονου, φερόμενου δράστη

Φόνος στην Ορμήδεια: Στη δημοσιότητα το όνομα του 45χρονου, φερόμενου δράστη

Στη δημοσιότητα δόθηκε το όνομα του φερόμενου δράστη, για τον φόνο που διαπράχθηκε το βράδυ της Τρίτης 25 Ιουνίου, στην Ορμήδεια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top