«Χάλκινος» στο σκητ εφήβων ο διεθνής Νικόλας Βασιλείου

«Χάλκινος» στο σκητ εφήβων ο διεθνής Νικόλας Βασιλείου

Την επιτυχία του στους πρόσφατους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες στο Μάριμπορ, επανέλαβε και στους Παγκόσμιους Αγώνες Σκοποβολής στο Λονάτο ο διεθνής έφηβος σκοπευτής μας Νικόλας Βασιλείου, ο οποίος εξασφάλισε και πάλι χάλκινο μετάλλιο στο σκητ εφήβων.

Μέσα από τη συμμετοχή του σε διεθνείς αγώνες, στόχος του νεαρού πρωταθλητή είναι να προβάλει τη χώρα μας σε διεθνές επίπεδο.


Ο ίδιος ευχαριστεί θερμά τη Σκοπευτική Οργάνωση Λευκωσίας, τη Σκοπευτική Ομοσπονδία Κύπρου και ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ. Δημήτρη Λόρδο για τη στήριξη που του προσφέρουν σε όλες αυτές τις επιτυχημένες προσπάθειες του. Θερμές ευχαριστίες εκφράζει επίσης προς τους στυλοβάτες χορηγούς των επιτυχιών του, την εταιρεία C.A. Papaellinas, τους αλευρόμυλους Σάββα Χ’’ Γιώρκη στο Φρέναρος, τα Φυσίγγια Ολύμπια και τέλος την εταιρεία Εμπόριο Καλοψιδιώτες Λτδ.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Εξελίξεις αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα στην πολύκροτη υπόθεση «Σάντη». Η ανακριτική ομάδα του Αρχηγείου Αστυνομίας συνεχίζει τη λήψη καταθέσεων από όλα τα πρόσωπα ενδιαφέροντος είτε που αναφέρονται στα μηνύματα είτε που σχετίζονται με αυτά.

BEST OF TOTHEMAONLINE