ΠΑΡΑ-THEMA

Ελάτε εσείς να κάνετε μάθημα στους 43 βαθμούς κελσίου

Ελάτε εσείς να κάνετε μάθημα στους 43 βαθμούς κελσίου

Στην Ευρωπαϊκή Κύπρο, σχολεία παραμένουν κλειστά λόγω καύσωνα. Παρά τις υποσχέσεις της κυβέρνησης για τοποθέτηση κλιματιστικών στα σχολεία, σε πολύ λίγα έχουν τοποθετηθεί.

Εν έτει 2024 δεν καταφέραμε να βρούμε λύσεις σε ένα τόσο σοβαρό ζήτημα, το οποίο άπτεται της ασφάλειας και της υγείας των παιδιών και των Εκπαιδευτικών. Το τραγελαφικό της υπόθεσης είναι πως δεν βρήκαμε λύσεις ούτε για τις ηλεκτρολογικές αναβαθμίσεις σε σχολεία.

Τραγική είναι και η ανακοίνωση του υπουργείου παιδείας, η οποία ενημερώνει ότι έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία που προνοείται από τη νομοθεσία περί Δημοσίων Συμβάσεων για την εγκατάσταση κλιματιστικών στα πρώτα πενήντα σχολεία και προχωρά κανονικά.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το θέμα αυτό θα ανακοινωθούν σύντομα. Ακολουθούν μάλιστα, οδηγίες για προστασία στις σχολικές μονάδες, από τον καύσωνα.

ΕΓ

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε εγρήγορση η Λευκωσία: Ενεργοποιήθηκαν κανάλια επικοινωνίας μετά τις απειλές του ηγέτη της Χεζμπολάχ στην Κύπρο

Σε εγρήγορση η Λευκωσία: Ενεργοποιήθηκαν κανάλια επικοινωνίας μετά τις απειλές του ηγέτη της Χεζμπολάχ στην Κύπρο

Κανάλια επικοινωνίας ενεργοποιήθηκαν μετά τις πρόσφατες αναφορές του ηγέτη της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, που αφορούσαν την Κύπρο και οι τοποθετήσεις έχουν πλέον καταστεί κατά πολύ ηπιότερες, όπως ανέφεραν στο ΡΙΚ αρμόδιες πηγές. Παράλληλα, συνέχιζαν οι ίδιες πηγές, δημοσιεύματα μέσων που βρίσκονται κοντά στη Χεζμπολάχ, υποβαθμίζουν πια το θέμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top