ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέντε κατοικίες σε Παραλίμνι/Πρωταρά που κάνουν το όνειρο για παραθαλάσσια ζωή... ονειρεμένη πραγματικότητα

Πέντε κατοικίες σε Παραλίμνι/Πρωταρά που κάνουν το όνειρο για παραθαλάσσια ζωή... ονειρεμένη πραγματικότητα

Φαντάσου να ζεις δίπλα στη πιο όμορφη παραλία του νησιού, αυτή του Πρωταρά! Να ξυπνάς με τον ήχο των κυμάτων και την εκπληκτική θέα της Μεσογείου.

Με την παραλία στα πόδια σου, να σε περιμένει για δροσερές βουτιές και χαλάρωση στην άμμο. Η αγορά παραθαλάσσιας κατοικίας σε μια από τις πιο περιζήτητες περιοχές της Κύπρου, αποτελεί παράλληλα και μια σοφή επένδυση. Η αγορά ακινήτου προσφέρει τη δυνατότητα σε αγοραστή να τα αξιοποιήσει είτε ως εξοχική κατοικία ή για μακροπρόθεσμη/βραχυπρόθεσμη ενοικίαση, εξασφαλίζοντας έτσι ένα επιπρόσθετο εισόδημα.

Γιατί λοιπόν να μην κάνετε το όνειρο πραγματικότητα με τη βοήθεια της Altia, της ταχύτερα αναπτυσσόμενης εταιρείας ακινήτων του νησιού με τον τεράστιο κατάλογο και την έμπειρη, εξειδικευμένη ομάδα; Πάρτε μια μικρή γεύση από το τι μπορεί να σας προσφέρει η Altia στον Πρωταρά με πέντε παραθαλάσσια ακίνητα που μπορούν να κάνουν το όνειρο μια... ονειρεμένη πραγματικότητα.

Παραθαλάσσια έπαυλη στο Κάππαρη

Παραθαλάσσια διώροφη έπαυλη με απρόσκοπτη θέα προς την θάλασσα του Πρωταρά. Βρίσκεται στην παραλία Fireman's στο Κάππαρη, εντός συγκροτήματος κατοικιών με την ονομασία Poseidonia Beach Gardens και σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από τη λεωφόρο Κένεντι. Διαθέτει εύκολη πρόσβαση σε υπηρεσίες όπως: εστιατόρια, μπαρ, σούπερ μάρκετ, αρτοποιεία, φαρμακεία κ.λπ.

Το ισόγειο της έπαυλης αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικού, τραπεζαρίας και κουζίνας με άμεση πρόσβαση στην πισίνα και τη βεράντα, μια τουαλέτα επισκεπτών και ένα υπνοδωμάτιο.

Στον 1ο όροφο υπάρχουν 4 υπνοδωμάτια, εκ των οποίων τα δύο είναι τύπου en-suite με δωμάτιο-ντουλάπα, κυρίως μπάνιο, μια μικρή κουζίνα και ένα μεγάλο μπαλκόνι με εκπληκτική θέα στη θάλασσα. Εξωτερικά υπάρχει αυλή, χώρος BBQ, βεράντες, στεγασμένος χώρος στάθμευσης, κήπος και πισίνα.


Παραθαλάσσια κατοικία με πισίνα κοντά στο Sirina Bay

Παραθαλάσσια διώροφη κατοικία πέντε υπνοδωματίων, μέρος συγκροτήματος εννέα κατοικιών που βρίσκεται πίσω ακριβώς από την επερχόμενη μαρίνα του Παραλιμνίου και απέχει μόλις λίγα μέτρα από την παραλία Sirina Bay. Το ισόγειο αποτελείται από τέσσερα υπνοδωμάτια από τα οποία τα δύο είναι τύπου en-suite, ένα ενιαίο καθιστικό και τραπεζαρία, κουζίνα, τουαλέτα επισκεπτών και μια μικρή αποθήκη. Ο πρώτος όροφος διαθέτει μεγάλο υπνοδωμάτιο με ιδιωτικό ντους και μια ακάλυπτη βεράντα. Επιπλέον, το ακίνητο είναι περιφραγμένο με ευρύχωρη αυλή και κήπο, πισίνα με τζακούζι και στεγασμένο χώρο στάθμευσης.


Παραθαλάσσια μεζονέτα με υπόγειο στο Παραλίμνι

Ημι-ανεξάρτητη, διώροφη μεζονέτα με υπόγειο, μέρος του συγκροτήματος κατοικιών Skyros Villas στο Παραλίμνι, περίπου 140 μ. από την πλησιέστερη παραλία, 2 χλμ. από τον αυτοκινητόδρομο και 650 μ. από το κέντρο της περιοχής Περνέρα. Το ισόγειο της κατοικίας αποτελείται από σαλόνι, κουζίνα, τραπεζαρία, τουαλέτα επισκεπτών και δύο καλυμμένες βεράντες. Ο 1ος όροφος διαθέτει δύο υπνοδωμάτια, ένα κυρίως μπάνιο και μια μερικώς καλυμμένη βεράντα. Στο υπόγειο υπάρχει ενιαίος χώρος καθιστικού και κουζίνας, μπάνιο και 2 υπνοδωμάτια με την πρόσβαση να γίνεται μέσω εξωτερικής σκάλας. Επιπλέον υπάρχει αυλή 102 τ.μ και ακάλυπτος χώρος στάθμευσης.


Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στο Παραλίμνι

Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στον πρώτο όροφο του κτηρίου "Άλιμος Νο. 2" στο Παραλίμνι, 100 μ. βόρεια του κεντρικού δρόμου που οδηγεί στο κέντρο της πόλης από το οποίο απέχει και περίπου 1,5 χλμ.. Το διαμέρισμα αποτελείται από ενιαίο χώρο κουζίνας/τραπεζαρίας/καθιστικού, ένα μπάνιο και δύο υπνοδωμάτια. Εξωτερικά, διαθέτει καλυμμένες βεράντες και αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης χώρου στάθμευσης στο ισόγειο.


Διαμέρισμα στη Δερύνεια

Διαμέρισμα στη Δερύνεια περίπου 300 μ. από το γενικό νοσοκομείο Αμμοχώστου, 4,5 χλμ. από την παραλία και 7,5 χλμ. από τον αυτοκινητόδρομο. Ο πρώτος όροφος αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικού και τραπεζαρίας, κουζίνα και αποθήκη κάτω από τη σκάλα, ενώ στον δεύτερο υπάρχουν 2 υπνοδωμάτια με κοινό μπάνιο. Εξωτερικά υπάρχει χώρος στάθμευσης.

Δείτε περισσότερα ακίνητα εδώ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Κλεόπας Κουλουμά στο Podcast του «Τ» - Δέκα χρόνια μετά την τραγωδία: «Προσποιούμουν τον νεκρό» - Το προφητικό όνειρο για το μακελειό

Ναυαγοσώστες: Αυτά είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν – Η λύση και η επαρχία στην «κορυφή»

Ιώσεις: Αυξήθηκαν τα περιστατικά ενώ τριπλασιάστηκαν τα κρούσματα κορωνοϊού - Ο λόγος και τι πρέπει να προσέξουμε

Τρομακτικές στιγμές για 69χρονο: Έχασε την ισορροπία του και κατέπεσε σε βράχια στο φαράγγι του Άβακα - Η κατάσταση υγείας του

Θανατηφόρο στη Λεμεσό: Η εφαρμογή στο κινητό της άτυχης 47χρονης οδήγησε τις Αρχές σε λανθασμένο σημείο

Απόστολος Λύτρας: Οι αναρτήσεις αγάπης για τη Σοφία Πολυζωγοπούλου πριν από τον άγριο ξυλοδαρμό



Αυτά είναι τα νέα στοιχεία που προέκυψαν εναντίον του Αρχιμανδρίτη Νεκτάριου - Διάλειμμα δύο ωρών στη διαδικασία

Αυτά είναι τα νέα στοιχεία που προέκυψαν εναντίον του Αρχιμανδρίτη Νεκτάριου - Διάλειμμα δύο ωρών στη διαδικασία

Διάλειμμα μέχρι τις 14:30 πήρε η διαδικασία για την ακρόαση του αιτήματος της Αστυνομίας για οκταήμερη προσωποκράτηση του εν αργία Αρχιμανδρίτη Νεκτάριου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top