Υποδέχθηκε τον Πρόεδρο του Μαυροβουνίου ο ΠτΔ

Υποδέχθηκε τον Πρόεδρο του Μαυροβουνίου ο ΠτΔ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης υποδέχθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Πρόεδρο του Μαυροβουνίου κ. Γιάκοβ Μιλάτοβιτς, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο.

Ο Πρόεδρος του Μαυροβουνίου έφθασε λίγο μετά το μεσημέρι στο Προεδρικό Μέγαρο, συνοδευόμενος από τη σύζυγο του, όπου τους υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης και η σύζυγος του κα Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη, ενώ στρατιωτικό άγημα απέδιδε τιμές.

Ακολούθησε ανάκρουση των Εθνικών Ύμνων των δύο χωρών και στη συνέχεια ο Πρόεδρος Μιλάτοβιτς κατέθεσε στεφάνι στον ανδριάντα του Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄.

Αμέσως μετά πραγματοποιήθηκε κατ΄ιδίαν συνάντηση των δύο Προέδρων.

Στη συνέχεια οι δύο Πρόεδροι παρακάθισαν σε διευρυμένες συνομιλίες μεταξύ των αντιπροσωπειών των δύο χωρών.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE