LIKE ONLINE

Τα ζώδια που είναι πιθανότερο να απιστήσουν και να κρύψουν καλά τις «παράνομες» σχέσεις τους

Τα ζώδια που είναι πιθανότερο να απιστήσουν και να κρύψουν καλά τις «παράνομες» σχέσεις τους

Στην εποχή των γρήγορων γνωριμιών, η απιστία στις σχέσεις έχει γίνει εξαιρετικά διαδεδομένη. Οι άνθρωποι απατούν για διάφορους λόγους, και τα μοτίβα, πλέον, είναι διαφοροποιημένα από εκείνα που είχαμε κάποτε στο μυαλό μας.

Ενώ κάθε άνθρωπος είναι εν δυνάμει άπιστος, υπάρχουν ορισμένοι που γεννήθηκαν κάτω από συγκεκριμένους αστερισμούς, οι οποίοι όχι μόνο θα απατήσουν τη σχέση τους, αλλά φροντίζουν να κρύβουν πολύ καλά και τα στοιχεία, ώστε να μην τους καταλάβουν ποτέ.

Κριός

Ο Κριός, το ζώδιο της φωτιάς, που τον χαρακτηρίζει ο ανταγωνισμός και η συνεχής ενέργεια, παίρνει βιαστικές αποφάσεις και είναι πιο πιθανό να εγκαταλείψει μια σταθερή σχέση για μια σύντομη περιπέτεια. Επειδή, όμως, δρα με το συναίσθημα είναι πολύ πιθανό να αποκρύψει τη σύντομη περιπέτειά του από τη σχέση του, τόσο καλά που μπορεί και να μην μαθευτεί ποτέ.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι, ως πολύ κοινωνικό ζώδιο, είναι πιο επιρρεπείς στο να απατήσουν τον σύντροφό τους.. Μπορεί να φαίνονται ειλικρινείς, αθώοι και ευχάριστοι, αλλά μπορεί να προδώσουν τη σχέση τους και να αποκρύψουν για καιρό την αλήθεια, προκειμένου να μην αφήσουν τη σιγουριά της σταθερής σχέσης τους. Ωστόσο, αναζητούν πάντα κάποιον που θα τους διεγείρει τη φαντασία και θα μπορεί να ακολουθεί τον έξυπνο τρόπο σκέψης τους, γι’ αυτό και εύκολα φτάνουν στην απιστία.

Ζυγός

Ένας Ζυγός συχνά αποζητά την απιστία όταν τα πράγματα ξεφεύγουν από τον έλεγχο μιας σχέσης, απατά τον τωρινό σύντροφό του και καλύπτει την παράνομη σχέση του, αφού δεν θέλει να στεναχωρήσει κανέναν. Επιλέγει να ζει στο ψέμα, παρά να προκαλέσει καβγάδες και εντάσεις που θα διαταράξουν την ηρεμία και τη γαλήνη της ζωής όλων.

Σκορπιός

Ακόμα κι αν δεν υπάρχει ποτέ σοβαρός λόγος για να απατήσει, ένας τυπικός πιστός και αφοσιωμένος Σκορπιός θα το κάνει όταν νιώσει πως απομακρύνεται από τον σύντροφό του και η σχέση του, πλέον, δεν τον καλύπτει. Παρ’ όλα αυτά θα προσπαθήσει να καλύψει τα ίχνη του, καθώς δεν θα ήθελε να προσβάλλει τον σύντροφό του, αφού ξέρει πως αν ήταν εκείνος ο απατημένος δεν θα το άφηνε να περάσει. Η μυστικοπάθεια που τον χαρακτηρίζει τον βοηθά πολύ στο να κρύβεται αποτελεσματικά.

Τοξότης

Το να σκέφτεστε ότι θα έχετε μια μακροχρόνια και σταθερή σχέση με έναν Τοξότη είναι λιγάκι ουτοπικό. Αυτό το ζώδιο αγαπά τη στιγμή, την αλλαγή την περιπέτεια. Ένας Τοξότης δεν δεσμεύεται με τους ανθρώπους πολύ γρήγορα και τείνει να απατάει πολλούς συντρόφους, καταφέρνοντας τις περισσότερες φορές να κρύψει την απιστία του. Θέλει να τα έχει όλα και πιστεύει πως θα τα καταφέρει, αφού δύσκολα τον ανακαλύπτουν – αλλά συμβαίνει και αυτό.

ΠΗΓΗ: marieclaire

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε εγρήγορση η Λευκωσία: Ενεργοποιήθηκαν κανάλια επικοινωνίας μετά τις απειλές του ηγέτη της Χεζμπολάχ στην Κύπρο

Σε εγρήγορση η Λευκωσία: Ενεργοποιήθηκαν κανάλια επικοινωνίας μετά τις απειλές του ηγέτη της Χεζμπολάχ στην Κύπρο

Κανάλια επικοινωνίας ενεργοποιήθηκαν μετά τις πρόσφατες αναφορές του ηγέτη της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, που αφορούσαν την Κύπρο και οι τοποθετήσεις έχουν πλέον καταστεί κατά πολύ ηπιότερες, όπως ανέφεραν στο ΡΙΚ αρμόδιες πηγές. Παράλληλα, συνέχιζαν οι ίδιες πηγές, δημοσιεύματα μέσων που βρίσκονται κοντά στη Χεζμπολάχ, υποβαθμίζουν πια το θέμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top