Διαχειρίσιμη η φωτιά στην Επ. Πάφου - Μεγάλος κίνδυνος αναζωπυρώσεων

Διαχειρίσιμη η φωτιά στην Επ. Πάφου - Μεγάλος κίνδυνος αναζωπυρώσεων

Η πυρκαγιά που βόρεια της Κοινότητας Πολέμι στην Επαρχία Πάφου, είναι διαχειρίσιμη αλλά με μεγάλο κίνδυνο αναζωπυρώσεων.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, έχει κατακαύσει τέσσερα εκτάρια από άγρια βλάστηση και ξηρά χόρτα, η πυρκαγιά έχει οριοθετηθεί και παρατάχθηκαν δυνάμεις περιμετρικά.

Θα παραμείνουν δυνάμεις καθόλη τη διάρκεια της νύκτας και θα εργάζονται για τις τελικές κατασβέσεις.

Τα αίτια διερευνώνται σε συνεργασία με την Αστυνομία.

 
 
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Σοφία Χριστοδούλου και οι τρεις μήνες που θα κρίνουν την επόμενη ΕΔΕΚ - Οι σχέσεις με την υπόλοιπη ηγεσία και η νέα ατζέντα μέχρι το εκλογικό συνέδριο

Η Σοφία Χριστοδούλου και οι τρεις μήνες που θα κρίνουν την επόμενη ΕΔΕΚ - Οι σχέσεις με την υπόλοιπη ηγεσία και η νέα ατζέντα μέχρι το εκλογικό συνέδριο

Χωρίς, σύμφωνα με πληροφορίες, να έχει ακόμη αναπτύξει ουσιαστική επαφή με το σύνολο της υφιστάμενης ηγεσίας της ΕΔΕΚ, η νέα πρόεδρος του κόμματος Σοφία Χριστοδούλου Μακρή, καλείται μέσα στους επόμενους τρεις μήνες, να διαχειριστεί μια ιδιαίτερα σύνθετη μεταβατική περίοδο. Μέχρι τον Δεκέμβριο, οπότε είναι προγραμματισμένο το εκλογικό συνέδριο της ΕΔΕΚ, θα πρέπει να έχει δώσει σαφές δείγμα γραφής, για τον τρόπο με τον οποίο προτίθεται να λειτουργήσει το κόμμα, τις πολιτικές της προτεραιότητες και τις αλλαγές που θέλει να προωθήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE