ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σοβαρός τραυματισμός 49χρονου στη Λεμεσό - Τον «έκαψε» μαρτυρία - Συνελήφθη 44χρονος καταζητούμενος

Σοβαρός τραυματισμός 49χρονου στη Λεμεσό - Τον «έκαψε» μαρτυρία - Συνελήφθη 44χρονος καταζητούμενος

Στη σύλληψη 44χρονου προχώρησε χθες η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με τις συνθήκες τραυματισμού 49χρονου, που νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, από τις 20 Μαΐου 2024.

Ο 44χρονος συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος, που εκδόθηκε εναντίον του, βάσει μαρτυρίας που εξασφαλίστηκε κατά τη διάρκεια των αστυνομικών εξετάσεων. Η φωτογραφία και τα στοιχεία του, είχαν δοθεί στη δημοσιότητα, από την Αστυνομία, στις 26 Μαΐου 2024, σε μια προσπάθεια εντοπισμού του.

Η διερεύνηση της υπόθεσης άρχισε το απόγευμα της 20ης Μαΐου, όταν ενημερώθηκε η Αστυνομία, ότι 49χρονος, εντοπίστηκε σοβαρά τραυματισμένος σε δρόμο της Λεμεσού και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Ο 49χρονος κρατήθηκε για νοσηλεία στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Νοσοκομείου, φέροντας υποσκληρίδιο αιμάτωμα, αιμοθώρακα, πνευμοθώρακα και κατάγματα σε διάφορα μέρη του σώματος του, ενώ η κατάσταση της υγείας του χαρακτηριζόταν ως κρίσιμη.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας, εξασφαλίστηκε μαρτυρία σύμφωνα με την οποία ο τραυματισμός του 49χρονου, φέρεται να προκλήθηκε από επίθεση, που δέχθηκε σε περιοχή της Λεμεσού, από άγνωστα πρόσωπα. Στο πλαίσιο της διερεύνησης εξασφαλίστηκε επίσης μαρτυρία εναντίον του 44χρονου, βάσει της οποίας εκδόθηκε εναντίον του δικαστικό ένταλμα σύλληψης.

Χθες, γύρω στις 7.30μ.μ., ο 44χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη, από μέλη της Αστυνομίας. Στην κατοχή του, εντοπίστηκαν μετά από έρευνα, ένα μαχαίρι και διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία. Ως εκ τούτου, επανασυνελήφθη και για τα αυτόφωρα αδικήματα της μαχαιροφορίας και της παράνομης κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, για έκδοση διατάγματος κράτησης του.   

Μετά τη σύλληψη του 44χρονου η συνέχιση της δημοσίευσης της φωτογραφίας και των προσωπικών του στοιχείων είναι αχρείαστη.

Όσον αφορά στην κατάσταση της υγείας του 49χρονου, αυτός συνεχίζει να νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μονή Αββακούμ: Ραγδαίες εξελίξεις - Πληροφορίες ότι η Κλαϊδη εγκαταλείπει την υπεράσπιση του Νεκτάριου

Κατακλυσμός 2024: Όλες οι εκδηλώσεις της Κύπρου – Αυτοί είναι οι τραγουδιστές –έκπληξη- που θα έρθουν στο νησί

«Χρυσό» το καρπούζι: Αυτός είναι ο λόγος που πήραν «φωτιά» οι τιμές - Αναμένεται νέα άνοδος και σε άλλα προϊόντα

ΗΠΑ: Σάλος από διαφήμιση με twerking σε γυμναστήριο σχολείου για τουρνουά μπάσκετ - Ακυρώθηκε η εκδήλωση

Ανείπωτη θλίψη για τον 41χρονο Παναγιώτη - Καταγγελία ότι απεβίωσε λόγω ασυνεννοησίας γιατρών

Άννα Μονογιού: Τα συγκινητικά λόγια για τον Διονύση Τσακνή - Εμφανίστηκε σε live σύνδεση



ΟΗΕ: Δεν προγραμματίστηκε ταξίδι της Ολγκίν στην Κύπρο

ΟΗΕ: Δεν προγραμματίστηκε ταξίδι της Ολγκίν στην Κύπρο

Δεν έχει προγραμματιστεί ταξίδι της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα για το Κυπριακό Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ στην Κύπρο, δήλωσε την Παρασκευή ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος του ΓΓ, Φαρχάν Χακ κατά τη διάρκεια της Ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη, ενώ στις 19 Ιουνίου είχε αναφερθεί σε προσεχές ταξίδι της κ. Ολγκίν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top