ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ακάμας: Αναφορές για ποινικές ευθύνες για τον τέως Διευθυντή του Τμήματος Δασών - Διαψεύδει ο ΓΔ του ΥΠΕΣ

Ακάμας: Αναφορές για ποινικές ευθύνες για τον τέως Διευθυντή του Τμήματος Δασών - Διαψεύδει ο ΓΔ του ΥΠΕΣ

Την μετάθεση του Διευθυντή της Γενικής Διεύθυνσης Περιβάλλοντος του υπουργείου Γεωργίας στο Υπουργείο Εργασίας, καθώς και αν προκύπτουν ποινικές ευθύνες για τον τέως διευθυντή του Τμήματος Δασών για το θέμα του Ακάμα, μίλησε ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εσωτερικών, Ελίκκος Ηλία.

Συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια της εκπομπής «Alpha Καλημέρα», ο κ. Ηλία απάντησε στο ερώτημα αν η μετάθεση του Διευθυντή της Γενικής Διεύθυνσης Περιβάλλοντος ήταν αποτέλεσμα διεξαγωγής πειθαρχικής έρευνας εναντίον του καθώς και αν το πόρισμα για τον Ακάμα εντόπισε ποινικές ευθύνες για τον τέως διευθυντή του Τμήματος Δασών.

«Μετακινήθηκαν Γενικοί Διευθυντές στο πλαίσιο της εύρυθμης λειτουργίας της Δημοκρατίας και της δημιουργίας του Υφυπουργείου Μετανάστευσης. Κατά την δική μου εκτίμηση δεν συνδέεται το ένα με το άλλο. Δεν συνδέεται η μετακίνηση με την διοικητική έρευνα», είπε συγκεκριμένα.

Αναφορικά με τον τέως διευθυντή του Τμήματος Δασών, ο κ. Ηλία ανέφερε ότι «είναι ένα άνθρωπος που έδωσε μάχες στο Τμημα Δασών. Κατά την δικη μου εκτίμηση, η αναφορα για ποινικές ευθύνες δεν τεκμηριώνεται».

Δείτε όσα ανέφερε στο πιο κάτω απόσπασμα:

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Ανατράπηκε μικρή βάρκα με δύο άτομα - Σε εφαρμογή το «ΝΕΑΡΧΟΣ»

• Καλλίγραμμο μοντέλο έζησε τη φρίκη στα χέρια διεστραμμένου οδοντιάτρου - Τη νάρκωσε και τη βίασε

• Σε κρίσιμη κατάσταση 89χρονος - Παρασύρθηκε απο αυτοκίνητο ενώ διασταύρωνε

• Έξι συλλήψεις μετά την καταγγελία βιασμού του 5χρονου στην Αλεξανδρούπολη - Δύο συνομήλικοί του φέρονται να ασέλγησαν στο παιδί

• Απόδραση «κομμωτή»: Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα



Κυπριακό και Μέση Ανατολή στο επίκεντρο συνάντησης ΠτΔ με Μόνιμους Αντιπροσώπους ΣΑ

Κυπριακό και Μέση Ανατολή στο επίκεντρο συνάντησης ΠτΔ με Μόνιμους Αντιπροσώπους ΣΑ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης παρέθεσε σήμερα, 27 Σεπτεμβρίου, γεύμα προς τους Μόνιμους Αντιπροσώπους των πέντε Μονίμων Μελών του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top