Ακάμας: Αναφορές για ποινικές ευθύνες για τον τέως Διευθυντή του Τμήματος Δασών - Διαψεύδει ο ΓΔ του ΥΠΕΣ

Ακάμας: Αναφορές για ποινικές ευθύνες για τον τέως Διευθυντή του Τμήματος Δασών - Διαψεύδει ο ΓΔ του ΥΠΕΣ

Την μετάθεση του Διευθυντή της Γενικής Διεύθυνσης Περιβάλλοντος του υπουργείου Γεωργίας στο Υπουργείο Εργασίας, καθώς και αν προκύπτουν ποινικές ευθύνες για τον τέως διευθυντή του Τμήματος Δασών για το θέμα του Ακάμα, μίλησε ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εσωτερικών, Ελίκκος Ηλία.

Συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια της εκπομπής «Alpha Καλημέρα», ο κ. Ηλία απάντησε στο ερώτημα αν η μετάθεση του Διευθυντή της Γενικής Διεύθυνσης Περιβάλλοντος ήταν αποτέλεσμα διεξαγωγής πειθαρχικής έρευνας εναντίον του καθώς και αν το πόρισμα για τον Ακάμα εντόπισε ποινικές ευθύνες για τον τέως διευθυντή του Τμήματος Δασών.

«Μετακινήθηκαν Γενικοί Διευθυντές στο πλαίσιο της εύρυθμης λειτουργίας της Δημοκρατίας και της δημιουργίας του Υφυπουργείου Μετανάστευσης. Κατά την δική μου εκτίμηση δεν συνδέεται το ένα με το άλλο. Δεν συνδέεται η μετακίνηση με την διοικητική έρευνα», είπε συγκεκριμένα.

Αναφορικά με τον τέως διευθυντή του Τμήματος Δασών, ο κ. Ηλία ανέφερε ότι «είναι ένα άνθρωπος που έδωσε μάχες στο Τμημα Δασών. Κατά την δικη μου εκτίμηση, η αναφορα για ποινικές ευθύνες δεν τεκμηριώνεται».

Δείτε όσα ανέφερε στο πιο κάτω απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν πριν τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη

Νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν πριν τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη

Άλλη μια συνάντηση, την τελευταία τους πριν την Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη, θα έχουν την Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν. Η συνάντηση, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών των δύο ηγετών και της συνέχισης της ουσιαστικής συζήτησης, ορίστηκε για τις 11:00 π.μ.

BEST OF TOTHEMAONLINE