ΕΛΛΑΔΑ

Θερμοκήπιο με χασίς στην Κρήτη – Είχε πάνω από 1.000 δενδρύλλια και 32 κιλά χασίς

Θερμοκήπιο με χασίς στην Κρήτη – Είχε πάνω από 1.000 δενδρύλλια και 32 κιλά χασίς

«Μπλόκο» σε μία τεράστια ποσότητα ναρκωτικών έβαλαν οι αστυνομικές αρχές στην Κρήτη ενώ παράλληλα συνέλαβαν τόσο τον καλλιεργητή όσο και τον εργάτη του!

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν χθες τα ξημερώματα όταν οι αστυνομικοί – αξιοποιώντας κατάλληλα στοιχεία που είχαν σε βάρος του δράστη – πραγματοποίησαν «έφοδο» στο σπίτι του και το θερμοκήπιο που διατηρούσε ένας 45χρονος στην Κίσσαμο Χανίων.

Στο θερμοκήπιο οι αρχές βρήκαν την χασισοφυτεία που αποτελούνταν από 1.050 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως και 1,3 μέτρων ενώ σε αποθήκη που υπήρχε στο χώρο εντόπισαν το συσκευαστήριο και αποξηραντήριό του. Εκεί μέσα έκρυβε πάνω από 31 κιλά χασίς!

Πιο αναλυτικά, από τις έρευνες στο θερμοκήπιο, την αποθήκη και το σπίτι του οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν: 1.050 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 1.30 μέτρων, 31 κιλά και 650 γραμμάρια κάνναβης, ηλεκτρονική ζυγαριά / πλάστιγγα, διάφορες σακούλες με υπολείμματα ακατέργαστης κάνναβης, σακιά λιπάσματα, γεωργικά εργαλεία και άλλα πειστήρια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 45χρονο ιδιοκτήτη και καλλιεργητή ενώ παράλληλα χειροπέδες πέρασαν και στον 35χρονο εργάτη του ο οποίος φρόντιζε την φυτεία!

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου, ενώ οι συλληφθέντες με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε εγρήγορση η Λευκωσία: Ενεργοποιήθηκαν κανάλια επικοινωνίας μετά τις απειλές του ηγέτη της Χεζμπολάχ στην Κύπρο

Σε εγρήγορση η Λευκωσία: Ενεργοποιήθηκαν κανάλια επικοινωνίας μετά τις απειλές του ηγέτη της Χεζμπολάχ στην Κύπρο

Κανάλια επικοινωνίας ενεργοποιήθηκαν μετά τις πρόσφατες αναφορές του ηγέτη της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, που αφορούσαν την Κύπρο και οι τοποθετήσεις έχουν πλέον καταστεί κατά πολύ ηπιότερες, όπως ανέφεραν στο ΡΙΚ αρμόδιες πηγές. Παράλληλα, συνέχιζαν οι ίδιες πηγές, δημοσιεύματα μέσων που βρίσκονται κοντά στη Χεζμπολάχ, υποβαθμίζουν πια το θέμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top