Δεύτερο περιστατικό θερμοπληξίας - Γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Δεύτερο περιστατικό θερμοπληξίας - Γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Δεύτερο περιστατικό θερμοπληξίας, σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής (07/06) στη Λευκωσία, όταν γυναίκα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Μέρα Μεσημέρι», γυναίκα 84 ετών μεταφέρθηκε νωρίς το πρωί στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας από οίκο ευγηρίας, με συμπτώματα θερμοπληξίας.

Αυτή τη στιγμή η γυναίκα υποβάλλεται σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις.

Δείτε βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE