Στα €7 εκ. το κόστος των διπλών εκλογών

Στα €7 εκ. το κόστος των διπλών εκλογών

Γύρω στα €7 εκ. ανέρχεται το κόστος των διπλών εκλογών της 9ης Ιουνίου, είπε ο Γενικός Έφορος Εκλογών, Ελίκκος Ηλία, σε διάσκεψη Τύπου, όπου έδωσε όλες τις πληροφορίες σχετικά με τις εκλογές.

Ερωτηθείς σχετικά με τη δαπάνη για τις διπλές εκλογές, μελών του Ευρωκοινοβουλίου και Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ανέφερε ότι "είμαστε στα €7 εκ.". Οπως διευκρίνισε, "έχουμε αγοράσει και νέο εξοπλισμό, ο οποίος θα χρησιμοποιηθεί και στις επόμενες εκλογές".

Ο κ. Ηλία δήλωσε, επίσης, ότι την ημέρα των εκλογών αναμένεται ότι θα εργαστούν συνολικά περίπου 12.435 υπάλληλοι, Αστυνομικοί και άνεργοι πτυχιούχοι.

Διευκρίνισε ότι μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας θα γίνει απολογισμός.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, φθάνει την Κυριακή στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές και την Δευτέρα θα γίνει δεκτή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη στις 11 το πρωί, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE