Céline Dion: Η μεγάλη επιστροφή της στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού;

Céline Dion: Η μεγάλη επιστροφή της στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού;

Το Σύνδρομο του Δύσκαμπτου Ανθρώπου, με το οποίο έχει διαγνωστεί η Céline Dion, δυσκολεύει την καθημερινότητά της και τις ζωντανές εμφανίσεις της, που τόσο αγαπάει. Ίσως όμως να κάνει τη μεγάλη έκπληξη, και επιστροφή, στις 26 Ιουλίου, στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 στο Παρίσι, αν επιβεβαιωθούν οι φήμες. Η πρόσφατη δήλωσή της, ότι θέλει να ξαναδεί τον Πύργο του Άιφελ, μπορεί τελικά να μην είναι τυχαία.

Ανεπιβεβαίωτες πηγές λένε ότι οι γαλλικές αρχές είναι πρόθυμες να διαθέσουν εκατομμύρια για να φέρουν στην τελετή κορυφαίους καλλιτέχνες όπως τη Céline Dion και τη Γαλλίδα ποπ σταρ Aya Nakamura.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

Υπάρχει παράθυρο ευκαιρίας για το Κυπριακό μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι γίνεται μια προσπάθεια ως πρώτο βήμα για επανέναρξη των συνομιλιών που θα οδηγήσουν σε ένα τελικό αποτέλεσμα και επισημαίνοντας πως δεν μπορούμε να συζητούμε επ’ άπειρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE