Στο νοσοκομείο γνωστός Έλληνας ερμηνευτής μετά από τροχαίο - Ακυρώθηκε συναυλία

Στο νοσοκομείο γνωστός Έλληνας ερμηνευτής μετά από τροχαίο - Ακυρώθηκε συναυλία

Στο νοσοκομείο βρίσκεται ο Μάριος Φραγκούλης μετά από αυτοκινητιστικό ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr o διεθνώς καταξιωμένος ερμηνευτής χτύπησε στον θώρακα και στα πλευρά οπότε θα χρειαστεί να παραμείνει σε ακινησία για κάποιες ημέρες μέχρι να αναρρώσει πλήρως.

Αυτός είναι και ο λόγος που αναγκάζεται να αναβάλλει την προγραμματισμένη για τις 10 Ιουνίου συναυλία του, με την Γιώτα Νέγκα, στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού.

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί νέα ημερομηνία για την πραγματοποίηση της συναυλίας. Οσα εισιτήρια έχουν προπωληθεί θα ισχύουν κανονικά ενώ όσοι επιθυμούν να ακυρώσουν τα εισιτήριά τους, θα λάβουν email από την Ticket Services σχετικά με την διαδικασία ακύρωσης και επιστροφής των χρημάτων τους.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μαχαιρώματα στο Παραλίμνι: Στο νοσοκομείο το θύμα - Συνελήφθη ο δράστης

Μαχαιρώματα στο Παραλίμνι: Στο νοσοκομείο το θύμα - Συνελήφθη ο δράστης

Συναγερμός σήμανε το βράδυ του Σαββάτου καθώς αλλοδαπός μπούκαρε σε γνωστό εστιατόριο στο Παραλίμνι και επιτέθηκε με μαχαίρι στον γιο του ιδιοκτήτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE