ΕΛΛΑΔΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Μετά την ομιλία του στην Πάτρα κέρασε σφηνάκια σε μπαρ - Δείτε φωτογραφίες

Στέφανος Κασσελάκης: Μετά την ομιλία του στην Πάτρα κέρασε σφηνάκια σε μπαρ - Δείτε φωτογραφίες

Στην Πάτρα βρέθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης, λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες για τις Ευρωεκλογές. Στην αχαϊκή πρωτεύουσα, την πόλη στην οποία ξεκίνησε την διεκδίκηση της προεδρίας του κόμματος και έχει πάντα μέσα στην καρδιά του, όπως δήλωσε ο ίδιος.

Ιδιαίτερα ευχαριστημένος από τη συγκέντρωση μετά την ολοκλήρωση της βρέθηκε σε γνωστό μπαρ της πόλης και δεν άργησε να περάσει μέσα από τη μπάρα σερβίροντας σφηνάκια στον κόσμο που βρέθηκε μαζί του.

Με κεφάτη διάθεση ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Έχοντας στο χέρι του ένα μπουκάλι ποτό άρχισε να γεμίζει σφηνάκια και να τα μοιράζει σε όσους ήταν εκεί και τον παρακολουθούσαν.

Στην χτεσινή του ομιλία ο Στέφανος Κασσελάκης δήλωσε: «Η Δεξιά θα πέσει, διότι είναι βασισμένη στο ψέμα και στην προπαγάνδα. Την επόμενη μέρα εμείς, η μεγάλη προοδευτική δημοκρατική παράταξη του τόπου, θα κυβερνήσουμε και θα κυβερνήσουμε καλά και θα γίνει επιτέλους η Ελλάδα μία σύγχρονη χώρα της Ευρώπης, μια χώρα που δεν θα τρώει τα παιδιά της».

«Η ψήφος την Κυριακή είναι η φωνή σας»

Μιλώντας για τις εκλογές της Κυριακής, είπε ότι «η αποχή θα είναι αποχή από το μέλλον μας, θα είναι αποχή από τις ζωές μας» και συμπλήρωσε: «Η ψήφος μεθαύριο είναι καθοριστική, η ψήφος την Κυριακή είναι η φωνή σας, που λέει δεν αντέχω να με κυβερνάτε με τόση αλαζονεία, με τόση αδιαφορία, με τόσο κυνισμό».

ΠΗΓΗ: In.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε εγρήγορση η Λευκωσία: Ενεργοποιήθηκαν κανάλια επικοινωνίας μετά τις απειλές του ηγέτη της Χεζμπολάχ στην Κύπρο

Σε εγρήγορση η Λευκωσία: Ενεργοποιήθηκαν κανάλια επικοινωνίας μετά τις απειλές του ηγέτη της Χεζμπολάχ στην Κύπρο

Κανάλια επικοινωνίας ενεργοποιήθηκαν μετά τις πρόσφατες αναφορές του ηγέτη της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, που αφορούσαν την Κύπρο και οι τοποθετήσεις έχουν πλέον καταστεί κατά πολύ ηπιότερες, όπως ανέφεραν στο ΡΙΚ αρμόδιες πηγές. Παράλληλα, συνέχιζαν οι ίδιες πηγές, δημοσιεύματα μέσων που βρίσκονται κοντά στη Χεζμπολάχ, υποβαθμίζουν πια το θέμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top