ΕΛΛΑΔΑ

Χαλκίδα: Σε σοκ η κόρη της 63χρονης - «Δεν θέλω να ξέρω ότι υπάρχει αυτός ο άνθρωπος πλέον»

Χαλκίδα: Σε σοκ η κόρη της 63χρονης - «Δεν θέλω να ξέρω ότι υπάρχει αυτός ο άνθρωπος πλέον»

Σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η κόρη της 63χρονης που δολοφονήθηκε στη Χαλκίδα, μη μπορώντας να διαχειριστεί όχι μόνο το γεγονός αυτό καθαυτό αλλά και το ότι ο δράστης ήταν ο καλύτερός της φίλος.

«Δεν θέλω να ξέρω ότι υπάρχει αυτός ο άνθρωπος πλέον» ήταν η κουβέντα που είπε στον συνήγορό της, όπως ανέφερε ο ίδιος ο Αθανάσιος Τάρτης μιλώντας στο MEGA. Ο κ. Τάρτης τόνισε παράλληλα πόσο επιβαρυντικό ήταν από την αρχή για την ψυχολογία αυτής της κοπέλας να έχει να διαχειριστεί και τους ψιθύρους για πιθανή εμπλοκή της στην δολοφονία της ίδιας της της μητέρας.

«Έχει απογοητευτεί πολύ από αυτήν την ιστορία. Ο καλύτερός της φίλος να αφαιρεί τη ζωή της μητέρας της. Έπαιζε τζόγο, το ξέραμε, αλλά όχι σε βαθμό τέτοιον που να μην μπορεί να το διαχειριστεί και να πάει να σκοτώσει άνθρωπο», σημείωσε.

«Πρέπει να προσθέσουμε και την τραγική στάση της μικρής κοινωνίας που ζούμε εδώ, από την αρχή σιγοψιθύριζαν, με την υποστήριξη κάποιων από τα ΜΜΕ, αφήνοντας υπονοούμενα ότι και η ίδια η κόρη του θύματος μπορεί να έχει δολοφονήσει τη μητέρα της. Καταλαβαίνετε τι έκαναν σε αυτό το κορίτσι όταν είχε να διαχειριστεί αυτήν την κατάσταση που βίωνε και να ακούει ξαφνικά ότι μπορεί να είναι και η ίδια η δολοφόνος» πρόσθεσε ο κ. Τάρτης.

Οι υποψίες έπεσαν αμέσως επάνω στον 39χρονο

Ο κ. Τάρτης αναφέρθηκε στη συνέχεια στα στοιχεία που «έδειχναν» από την αρχή τον 39χρονο: «Εγώ και η Αστυνομία είχαμε από την αρχή πολύ σοβαρές υποψίες ότι ήταν ο συγκεκριμένος άνθρωπος. Έκανε συχνές ερωτήσεις και μάλιστα την τελευταία ημέρα πριν τη δολοφονία, ήταν ιδιαίτερα πιεστικός στο να μάθει σε τι κατάσταση ήταν η μητέρα της, στο να τη ρωτήσει πώς μπορεί κανείς να μπει στο σπίτι αφού η μητέρα της είναι ξαπλωμένη, στο να μάθει αν υπήρχε κλειδί έξω από το σπίτι, στο να μάθει αν υπάρχουν χρήματα μέσα στο σπίτι».

Όπως είπε, όταν άρχισε να ψάχνει η Αστυνομία βρέθηκαν δαχτυλικά αποτυπώματα στο δωμάτιο του θύματος: «Περιμέναμε να ταυτοποιηθούν και διαπιστώθηκε ότι το δαχτυλικό αποτύπωμα πάνω σε μια κασετίνα κοσμημάτων ανήκε στον καθ’ ομολογίαν δράστη».

Αυτό ήταν, συμπλήρωσε, που τον έκανε να ομολογήσει. «Σε συνδυασμό με τις κάμερες που τον τοποθετούν έξω από το σπίτι του θύματος, τον υποχρέωσε να παραδεχτεί ότι αυτός είναι ο δράστης της συγκεκριμένης δολοφονίας. Δεν το έκανε επειδή μετάνιωσε ούτε επειδή είχε τύψεις, αλλά επειδή δεν μπορούσε πλέον να αποφύγει τη σύλληψη» σημείωσε ο κ. Τάρτης.

«Είμαι εθισμένος»

Με σκυμμένο το κεφάλι και γρήγορα βήματα, ο 39χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 63χρονης γυναίκας στη Χαλκίδα βγήκε χθες από το δικαστικό μέγαρο της πόλης και πήρε τον δρόμο για τη φυλακή.

Ενώπιον του ανακριτή επανέλαβε τους πάγιους ισχυρισμούς του, ότι δεν μπήκε στο σπίτι αποφασισμένος να σκοτώσει και πως έβαψε τα χέρια του με αίμα όταν το θύμα τον αναγνώρισε και ο ίδιος, όπως είπε, φοβήθηκε.

Ως αιτία για τα όσα έγιναν προέβαλε τον εθισμό του στον τζόγο, κάτι που ο δικηγόρος της κόρης της 63χρονης απορρίπτει λέγοντας ότι «έπαιζε, αλλά δεν ήταν εθισμένος» και ότι απλώς στο θέμα της εξάρτησης βασίζει την υπερασπιστική του γραμμή.

ΠΗΓΗ: In.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Φόνος στην Ορμήδεια: Νεκρός Ελληνοκύπριος – Έρευνες για εντοπισμό του δράστη

Φόνος στην Ορμήδεια: Νεκρός Ελληνοκύπριος – Έρευνες για εντοπισμό του δράστη

Σε συναγερμό τέθηκε η Αστυνομία το βράδυ της Τρίτης (26/06) μετά από πληροφορία για νεκρό πρόσωπο στην Ορμήδεια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top