Ο τουριστικός όμιλος FTI ακυρώνει όλα τα πακέτα ταξιδίων μέχρι τις 5 Ιουλίου

Ο τουριστικός όμιλος FTI ακυρώνει όλα τα πακέτα ταξιδίων μέχρι τις 5 Ιουλίου

Η χρεοκοπία του τρίτου μεγαλύτερου ευρωπαϊκού ταξιδιωτικού ομίλου FTI επηρεάζει και άλλους τουρίστες.

Όπως έγινε γνωστό, ακυρώνονται όλες οι κρατήσεις με ημερομηνία αναχώρησης έως και την 5η Ιουλίου.

Παράλληλα, όπως ανακοίνωσε ο διαχειριστής αφερεγγυότητας, Άξελ Μπίρμπαχ, συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις με άλλες εταιρείες, προκειμένου να αναλάβουν τα ταξίδια μετά την ημερομηνία αυτή, χωρίς ωστόσο να είναι σε θέση να ξεκαθαρίσει αν από τις 6 Ιουλίου και έπειτα θα μπορούν να υλοποιηθούν τα οργανωμένα ταξίδια.

«Φαίνεται πιθανό να βρεθεί λύση, όχι όμως τις επόμενες ημέρες», είπε ο Μπίρμπαχ.

Αρχικά, μετά την κήρυξη πτώχευσης της εταιρείας, είχαν ακυρωθεί όλα τα ταξίδια μέχρι και τις 10 Ιουνίου, ενώ ο FTI είχε ανακοινώσει ότι προτεραιότητα έχουν οι περίπου 60.000 ταξιδιώτες που ήδη βρίσκονται σε κάποιον προορισμό.

Την ολοκλήρωση των διακοπών τους και την ασφαλή και προγραμματισμένη επιστροφή τους έχει αναλάβει να διασφαλίσει το Γερμανικό Ταμείο Ταξιδιωτικής Ασφάλισης (DRSF).

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Εξακομματική Βουλή έβγαλαν οι εκλογές – Οι πρώτες αντιδράσεις των κομμάτων

LIVE: Εξακομματική Βουλή έβγαλαν οι εκλογές – Οι πρώτες αντιδράσεις των κομμάτων

Η κάλπη μίλησε, η αποχή υποχώρησε στο 66,4% και το πολιτικό θρίλερ μόλις άρχισε. Με 378.150 πολίτες να δίνουν δυναμικό «παρών», ο ΔΗΣΥ κόβει πρώτος το νήμα και το ΑΚΕΛ ακολουθεί στη δεύτερη θέση, ενώ η μάχη για τις 56 έδρες της νέας Βουλής ανάμεσα σε 752 υποψηφίους βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Δείτε όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό στο ThemaOnline: